2018. január 4., csütörtök

Mit kaptam karácsonyra? #christmas2017

Nos, először is be kell vallanom, hogy ezt a bejegyzést nem akartam elkészíteni, ezért a legtöbb ajándék csomagolása nincs meg, illetve a ruházati dolgokat már felavattam, ezért nézzétek el Nekem, hogy nem original változatban fotóztam be őket, és azért is elnézést, ha valami kimaradt, de igyekeztem mindent összegyűjteni. Ami mégis rávett arra, hogy elkészítsem a bejegyzést, az nem más mint a leveleitek. Nagyon meglepődtem, hiszen mostanában nem túl aktív a blog, és nem is gondoltam, hogy ezzel kellene az új évet kezdenem, de mivel írtatok, és kértétek, így gondoltam ha nem is mindenkit érdekel, de azokért, akik vették a fáradtságot és írtak, íme a bejegyzés.

Másodszor is nagyon hálás vagyok mindenért amit kaptam. Igaz a legtöbb dolgot én választottam, és igyekeztem használati dolgokat kérni, de azért akadtak meglepetések is. Amiért pedig most készítem el, az az a dolog, hogy az utolsó meglepetést már az új évben kaptam meg. :) 
Semmi dicsekvést, és hátsó szándékot nem tartalmaz a posztom, nem ezért készült mint már fent említettem. Fogadjátok szeretettel!

A ruhákkal, csizmákkal, és egyéb kiegészítőkkel kezdem, és valamilyen tematika alapján igyekszem felépíteni, ha ez mégsem jönne össze akkor előre is bocsánat. 


Először is kaptam 3 pár csizmát, ugyanis téli lábbelik terén kissé szűkös volt a kollekcióm, így a Deichmann-nak hála most a szüleim megleptek ezekkel a csodákkal, mindegyiket én választottam, de tőlük kaptam. Idén valahogy úgy alakult, hogy mind a három magasabb sarkú mint amiket általában választok, de iszonyú kényelmesek, és egyiket sem bántam meg, azt hiszem jól választottam, minden alkalomra lesz most már, és a változatosság a mindennapokban sem utolsó. Igyekeztem úgy választani, hogy az alkalmak mellett, a mindennapokban is tudjam használni.


Régóta szerettem volna, két igazán hozzám illő táskát. Vettem mostanában is táskákat, de valahogy egyik sem volt az igazi. A téli lábbeli vadászaton viszont kettőbe is beleszerettem. Így az tavalyi év végére az egyik nagy vágyam is valóra vált, mégpedig megtaláltam álmaim táskáit. Szerettem volna egy klasszikus feketét, és egy melegebb barnás, szürkésebbet is. Jelentem így lett. Nagyon tetszenek, de van egy probléma... mostanában már nem tudom eldönteni, hogy melyiket viselem szívesebben.Klisé nem klisé, idén kaptam nadrágokat, felsőt, kardigánt, és amit a legjobban imádok karácsonyi zoknikat. Mivel most pont év végére fogytam ki a fent említett darabokból, így kapóra jött, és bizony ezeket is a Jézuska figyelmébe ajánlottam.

Évről-évre gyűjtöm a különböző, egyáltalán nem szokványos karácsonyi díszeket, melyek nálam nem a fán sokkal inkább a lakásdekorációban kapnak helyet. Idén egész sokkal megleptek a szeretteim, így bővült a készletem, mind tetszik egytől-egyik, és igazán szép dekorációi lesznek a következő Adventi időszaknak. Sőt van olyan amit egész évben csodálhatok, az arany cipő, és a fonott díszek. Idén édességekből, teákból, és kávékból sem volt hiány. Bevallom az édességek egész nagy része elfogyott már, de gondoltam megmutatom ezeket is. 

A MOKATE különlegességeinek nagyon örültem, ugyanis ahogy az a dobozon is látható ezek téli kiadások. Az egyik egy nagyon finom, édes de egyáltalán nem émelyítő marcipán ízű, a másik pedig hamisíthatatlan tejcsokoládé. Isteni mindkét változat.Mindenki tudja, hogy imádom a teákat, és vannak akik évről-évre kihasználják ezt, nagy-nagy örömömre, a Lipton teáit tavaly fedeztem fel igazán, és most egy cuki bögrét is kaptam a kedvenc teáimhoz.


Ebben a hónapban is mint oly sokszor év közben, ajándékként kaptam a decemberi Avon rendelésemet. Erről a rendelésről bővebben itt olvashattok. Mindkét terméket magam választottam, de nagyon szeretem őket. A parfüm örök kedvenc, a paletta pedig egy álom. :)


Annyira régóta kiszeretném próbálni ezeket a miniszappanokat. Idén egy nagyon kedves csomagban érkezett. Hamarosan elkezdem használni őket, és beszámolok részletesen.


Akik ismernek tudják, hogy mennyire odavagyok mindenféle írószerért. Imádom a tollakat, füzeteket, jegyzettömböket, utóbbiak közül a mágneses verziókat különösen. Így idén is kaptam, pont mikor elfogyott az előző adag. :) 


Igaz, idén kiváltottam a DM Life Book-ját, de nem nyerte el úgy a tetszésemet mint a tavalyi. Gondolkodtam másik vásárlásán, de úgy voltam vele, hogy majd ha esetleg találok valamit akkor lecserélem. De kaptam egy olyat, ami igazán tetszik, és amire már nagyon régóta vágytam. Íme:


Annyira ismernek a barátaim is. Imádtam ezt a csomagot. Fülbevaló, sminktermékek, és gyertya minden amit imádok. Köszi Bari! :) A sablonokért külön imádlak...


Annyira régóta kinéztem már ezt az órát a Pepco-ban és annyira örülök, hogy vannak akik figyelnek rám. Megkaptam ezt a gyönyörű órát, és hozzá egy szuper dobozt amit kb. a Pepco megnyitása óta figyelek.


 A könyves karácsony idén egy gyönyörű receptkönyvvel kezdődött, nézegettem, de úgy voltam vele, hogy ennyi pénzt az én családom nem igazán tudna a Lidl-ben eltölteni, mert alapjában véve nem ott vásárolunk, aztán mégis sikerült, igaz kis segítséggel, de megkaptam ezt a gyönyörű könyvet. 


A második könyv egy nagyon kedves könyv lesz számomra, ugyanis a Libri karácsonyi akciójában kaptam meg kis meglepetésként az unokaöcsémtől, ezt nem hoztam haza sajnos, de egy instás képet beszúrok róla, hiszen bár előbb, de mégis karácsonyra kaptam.


A harmadik könyv, egy régóta áhított könyv volt, és mivel eldöntöttem, hogy többet szeretnék olvasni, így ez volt az első amit kiszemeltem. Eddig nagyon tetszik, és biztosan beszerzem a többi részét is. 


Végül, de nem utolsó sorban, az apróságok amitől kerek az egész.  Minden amit szeretek, hűtőmágnes, gyertya, viasz. 


Mindenkinek köszönök mindent, a szeretteimnek, barátaimnak az ajándékokat. Nektek kedves olvasók pedig, hogy írtatok, és érdeklődtetek. 

Remélem mindenkinek jól telt az ünnep. Ha van kedvetek, írjátok meg melyik a kedvenc ajándékotok amit idén kaptatok!

Puszi Nektek!

Ha tetszett a bejegyzés kérlek lájkold a blog facebook oldalát az oldalsávban, vagy légy a rendszeres követőm, hogy értesülj az aktuális bejegyzésekről, nyereményjátékokról. A mindennapjaimat pedig az Instagramon követheted, szintén az oldalsávban megtalálod! Köszönöm!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése