2017. április 10., hétfő

Glamour-napok #shoppingdays

Az ország legnagyobb shopping ünnepe véget ért tegnap. Gondoltam megosztom veletek, miket vásároltam a Glamour-napokon 2017 áprilisában. Első nap már el is startoltam kedvenc barátnőmmel, és jól körbejártuk a Rossmann-t, tulajdonképpen amiért mentem, az olyan színben amire nekem lett volna szükségem nem volt, vagy a "kedves" vásárolók nem a tesztert hanem pofátlanul belenyúlnak a termékbe. Lényeg a lényeg, hogy a Rossmann-ban sokkal kevesebb dolgot vásároltam mint amit elterveztem, a DM-ben viszont sokkal többet mint amit szerettem volna, de mindegy is. Most nem szedtem szét külön a DM-es és a Rossmann-os vásárlásokat, hanem majd külön kitérek rájuk a képek alatt. Illetve elég sok tisztítószert/háztartási dolgot is vettünk anyával de azokat nem raktam ide, ha valakit érdekel írjon, és megosztom vele, hogy milyen DM-es sajátmárkás tisztítószert szeretünk,és használunk a mindennapokban.


Az előző Glamour-napokhoz képpest, idén nem toltam túl a hajápolási termékeket, de a szokásos GlissKur spray balzsamokból azért megvettem a szokásos kettőt, ez körülbelül pont a következő Glamour-napig kitart. Teljes áron 1.099 ft-ba kerülnek és -50% volt rá, így tulajdonképpen egy áráért kettőt vettem. A másik két terméken egész sokat gondolkodtam, hogy egyáltalán szükségem van-e rájuk, de végül vettem két Elseve terméket, egy sampont és egy balzsamot. 799 ft-ba kerülnek akció nélkül de -50%-os kuponom volt erre is, így ez is 1-et fizet 2-t kap akciónak tekinthető. :) Mind a négy terméket a DM-ben vettem.


A DM-ben vettem még a Balea tusfürdőiből kettőt, 249 ft/db áron. Az egyik egy gránátalmás ami azt hiszem állandó a kínálatban, a másik pedig egy limitált vaníliás-bazsarózsás?! talán, nem vagyok benne biztos, de nagyon jó illata volt, és ennyiért simán megérte. Biztosan nem okoz majd csalódást.


Arcápolás terén viszont így a képet elnézve kissé túlzásba estem, de igazából semmit nem bántam meg még egyenlőre. A Rossmann-ban nagyon kedvező akció volt itt is szintén a kettőt egy áráért elv vonzott, így két Nivea krémet is beszereztem az egyik egy gazdagon regeneráló éjszakai krém a másik pedig egy régi kedvencem amiről valamiért elfelejtkeztem ez idáig, ez pedig egy Make-up starter mégpedig a száraz, érzékeny bőrre való verziót. 1.599 ft/db az eredeti ára és -50% jött le belőle. A Dm-ben váltottam be egy Garnier Micellás víz-re a -50%-ot így a kedvenc micellásomat 1.699 ft helyett 849 ft-ért vásároltam meg. A L'oréal krémeknél szintén -50% volt a vonzó, így választottam egy Hydra Specialist szemránckrémet, illetve egy Hidratáló ápoló arckrémet száraz, és érzékenybőrre szintén a Hydra Specialist családból. A két termék került 1.599 ft-ba. Anyának hála vásároltam még kedvezmény nélkül egy L'oréal 3-az-1-ben tejes sminklemosót ami teljes áron sem volt drága azt hiszem akciós volt így 899 ft-ba került. Egy Alverde vadrózsa arcápoló olajat is vásároltam amire elvileg jó volt a -50%-os kuponom, gyakorlatilag pedig nem. Ugyan is két Alverde/She kuponom volt és mind a kettőt odaadtam, de csak a She termékre vonták le a -50%-ot, na mindegy így ezt teljes áron hoztam el 999 ft-ért de nem bánom, mert egy használat után észrevettem a hatását, mindenesetre az illata valami fantasztikus. 


Izzadásgátlók terén is feltankoltam, a melegebb idő hatására. Az első egy kuponos termék még pedig a Rexona Maximum Protection izzadásgátlója volt, aminek tavaly óriási hype-ja volt, így  gondoltam most a -50%-al kipróbálom, aztán ha nálam is beválik, akkor szívesebben adok érte akció nélkül is pénzt, mint úgy, hogy ha nem ismerem a termék azt hiszem így került a termék 649 ft-ba
A Nivea Protect&Care örök kedvenc dezodor amiből természetesen most is beszereztem egyet, és azt hiszem, hogy -25% jött le a termék árából, és így került 501 ft-ba. Illetve egy Balea Med golyós dezodor is a kosaramba került leginkább kíváncsiságból, anya nyomására ami 299 ft-ba került teljes áron.


Kedvenc sminkeltávolításra használt Pampers fresh clean popsitörlőt is megvásároltam, amire applikációval volt -25% így 499 ft helyett 374 ft-ba került. A Blend-a-med fogkrémekre -50% volt így a bevált Pro-Expert fogkrémet választottam, ami 314 ft-ba került. Ezeket is a DM-ben vásároltam.


A sminktermékek terén is eléggé visszafogtam magam, és vagy olyat választottam, amit már használtam és szerettem, vagy olyat amivel már régóta szemezek és fél áron volt bátorságom kipróbálni. A DM-ben -50%-os kuponokkal szereztem be, a L'oréal True Match alapozót ami így a kedvezménnyel 2.099 ft-ba kerül, és már nagyon sok jót hallottam róla, és remélem nálam is nyerő lesz. A Fit me! alapozó nagyon kedvező áron volt 1699 ft teljes áron és ebből jött le a kedvezmény, agy 849 ft-ért úgy gondoltam, hogy kipróbálom, hátha megszeretem. A kövezkező egy korrektor volt, a régóta áhított Fit Me! korrektor ami 1.799 ft teljes áron és most 899 ft-ért teljesen megérte szerintem. Aztán még egy korrektor a Rimmel Match Perfection korrektora amiről szintén ódákat zengtek egy időben, így 1.499 ft helyett 749 ft-ért vásároltam meg. Aztán egy régi kedvenc a S-he szemöldökzseléje amit féláron 499 ft-ért újra vásároltam.
A Rossmann -25% dekor kupont erre az egy termékre használtam el ami szintén egy újra vásárlás eredménye a Catrice Camouflage korrektor ami 989 ft eredeti áron, és a kedvezménnyel 741 ft-ba került. 

Ezeket sikerült beszereznem a Glamour-napokon, illetve mint fent említettem pár tisztítószert, és a kis kedvenceknek kaját. 

Szerintem mindent egész jó áron vásároltam meg, ami még plusz, hogy a DM-ben volt egy -10% végösszegi kuponom amit felhasználtam ehhez a vásárláshoz. 

Ti milyen smink illetve szépségápolási termékeket vettetek a Shopping napok alkalmával? 
Melyik volt a kedvenc kuponotok?
Hiányoltatok valamit a kuponok közül? 

2 megjegyzés:

  1. A Garnier micellás víz évek óta kedvencem. Egy flakon fél évre elegendő és általában mindig kuponnal szoktam venni, de most épp van egy majdnem teli flakonom.
    A Balea tusikat imádom, most épp az unikornisosat használom, habár picit csalódás volt, mert egyáltalán nem tartós az illata.

    Én is megvettem ezt a Maybelline alapozót, és a Fit me korrektort is.
    A Catrice korrektor örök kedvencem, most kezdem az ötödik tégelyt belőle.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nekem is kedvencem ez a micellás, de most kicsit "megcsaltam" a Nivea termékével, azzal sincs semmi gond, de ez az igazi. Az unikornisos tusival én is befürödtem, már ha itt tartunk. Az alapozóra és a korrektorra extra kíváncsi vagyok. A Catrice pedig <3

      Törlés