2016. november 17., csütörtök

Makeup Revolution égetett paletta - Beyond Eden

Sziasztok!

Akik régóta olvasnak, már találkozhattak egy bejegyzésben a Makeup Revolution égetett szemhéjpúder palettái közül az Electronic Dreams összeállítással. Aki nem látta még, az ide kattintva megteheti.


A fent említett palettához hasonlóképpen ez is ajándék volt a leadott rendeléshez. Mind a kétszer választani lehetett, és először azért választottam, hogy kipróbáljam, másodszor pedig azért mert tetszett az első termék, és gondoltam legyenek akkor párban.


Maga a paletta csomagolása elég gagyira sikeredett, de ettől függetlenül masszív, és bár mostanában sokat használom, nem kopik a felirat, viszont az átlátszó rész annál csúnyábban karcolódik.
 5 szín található meg benne, ami nekem már egyértelműen a karácsonyi színekre hajaz, mind a zöldes mind a barna-arany árnyalatok. 


Az égetett hatás erős pigmentáltságot ígér, és ezt be is tartja, szinte alig kell az ecsetet a színhez érinteni. A terméket nedvesen, és szárazon is lehet használni, ha valaki extra pigmentált és extra fényes színeket szeretne, akkor bátran használja nedvesen.
 A pigmentáltsága valami fantasztikus, tényleg nem tudom szavakba önteni, hogy egy ilyen kis olcsó palettától várható pigmentáltásgot hányszorosan lépi túl. Sminkalappal nagyon tartós, a sötétebb színeknél érdemes az ecsetet megütögetni egyrészt, hogy ne potyogjon, másrészt pedig ha sok a termék úgy talán nehezebb vele szépen dolgozni. Egyébkén nem jellemző rá a potyogás, én már vittem fel mindenféle technikával, és módszerrel, mégsem vettem észre, hogy poroznának a színek. 


Az első csont szín is nagyon jól pigmentált, ami a legtöbb Makeup Revolution palettára nem jellemző, de ez tényleg egy nagyon erős szín. A két barna árnyalat eszméletlen szép akár önmagukban is. 


Itt láthatjátok, hogy mennyire pigmentáltak a színek ezek egyszeri érintésre, mindenféle aláalapozás nélküli swach-ok.

Készítettem egy sminket is a palettával, bár a fotók minősége nem a legjobb, kérlek nézzétek el Nekem. 
A szemeim belső és külső részébe a sötétebbik barnát vittem fel és középre a világos és sötét zöldet kevertem, a szemzúgba a csontszín került. Nekem ez túlságosan karácsonyos, ünnepi sminkre sikeredett, de aznap mindenki megdicsérte.




A paletta rendelhető a Pink Panda oldalán 1.290 ft-ért.

Szerintem érdemes beszerezni, mert ár/érték arányban nagyon jó, és nem kell szenvedni a színek intenzitásával, így sietős sminkekhez is nagyon jó, mert hamar elérhető vele a fent látott eredmény.

Remélem tetszett Nektek ez a teszt, és smink.

Ha tetszett a bejegyzés kérlek kattints ide és lájkold a blog facebook oldalát. Köszönöm!

Puszi!


4 megjegyzés:

  1. Nagyon szépek ezek a színek és nagyon jól áll Neked a zöld. Esetleg máskor picit alaposabban satírozd el a széleket, hogy az átmenet finomabb legyen. :)

    VálaszTörlés
  2. Köszönöm szépen! Igazad van megfogadom igy képeken tényleg nagyon erősnek tűnnek a szélek ��

    VálaszTörlés
  3. Nagyon szép színei vannak ennek a palettának és tényleg jónak tűnik a pigmentáltságuk is :) A smink is szép, jól áll neked a zöld - olyan kevesen használják ezt a színt sminkben, pedig annyira gyönyörű :) Moon Angel-höz hasonlóan én is csak egy kis plusz satírozást javasolnék, ha felfelé satírozol még nagyobbnak is mutatja a szemeidet a smink :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm. Tényleg jobban oda kell figyelnem, bár élőben nem volt ennyire erős, de fontosnak tartom én is a satírozást :)

      Törlés