2017. január 31., kedd

Avon NutraEffects BB krém


Nem régiben megrendeltem az Avon-tól ezt a BB krémet, amiről olvastam néhány negatív kommentet, tapasztalatot, mégis úgy voltam vele, hogy szeretném kipróbálni, mert általában elégedett vagyok a Nutraeffects termékeivel. Kb. 1 hónapja használom, így mára nekem is van tapasztalatom a termékkel. Az hogy negatív, vagy pozitív az a továbbiakban kiderül.


A csomagolása semmi extra, nem a külső dizájnra mentek rá, így ehhez nincs mit hozzá fűznöm, lehetne véleményem szerint valami szebb csomagolása is. Tény ami tény, hogy a kupakja nagyon jól záródik, nem kell félni, hogy esetleg kinyílik, vagy letörik (általában sikerül letörni a gyenge kupakú termékeket elsőre).


Nos, a termék már első használatkor ígéretesnek tűnt, így nagyobb kedvvel nyúltam érte, és használtam napi rendszerességgel. 
BB krémeknél megszokott folyósabb állaga van, érdemes használta előtt alaposan felrázni. Fontos, hogy én a sima változatot rendeltem meg, és nem a mattítósat. Chia mag és papagájvirágmag közreműködésével nagyon hidratált érzést ad. Tehát egyáltalán nem szárít, sőt ápolja a kiszáradt részeket, az arcomon kiszáradt területeket egész rendesen helyrehozta, és nem emelte ki a száraz részeket. Nem tartalmaz parabént és ftalát, színezékmentes, és érzékeny bőrre is ajánlott. 


BB krémhez képest nagyon jó fedése van, nagyon szépen kiegyenlíti az arcbőrt, és a kisebb hibákat teljesen elfedi korrektorozás nélkül is. Nagyon selymes, könnyed állaga van, nekem személyszerint az illatával sincs bajom, bár ha nem lenne benne parfüm azt is elviselném. 
Nem a legtartósabb termék a világon de átlagos hétköznapok során tökéletesen állja a helyét, sőt én igazán szeretem olyan rohangálós napokon is mikor nincs semmi időm arra, hogy esetleg megigazitsam a sminkemet, mert egyáltalán nem folyik le, és egyenletesen kopik tehát nem foltokba, na jó nyilván az orr az kivétel mert egy-egy náthásabb időszakban ott nem bírja a gyűrődést. Nyáron 40 fokban még nem volt alkalmam tesztelni, de a téli hidegben egy nagyon hidratált érzést kölcsönöz a bőrnek, és száradás után egyáltalán nem hagy ragacsos érzést. Apropó ha már a nyári hőségnél tartunk SPF 15-öt is tartalmaz. Azt ígéri, hogy segít javítani a bőr általános megjelenését akkár már 1 hát után is, nos ez az egy amit nem tudok megerősíteni, mert túl nagy változást a bőrömmel kapcsolatban nem vettem észre, ez abból is adódhat, hogy közben azért használok más BB és CC krémeket, illetve alapozót. Én egyáltalán nem szoktam púderrel fixálni és úgy sem lesz diszkógömb fejem, pedig a bőröm hajlamos az átfényesedésre. 

Az egyetlen problémám vele, hogy a szín skála az bizony elég szűkös, light és medium, nos nekem a light egy kicsit sötét, nem feltünően, szóval akinek nagyon világos bőre van annak nem ajánlom, maximum ha világosítja valamivel. a Medium árnyalt pedig mintában volt meg, és nagyon-nagyon sötét volt. 

Az ára a kedvező árkategóriába sorolhat teljes áron ugyan is 2.199 ft/30 ml akicósan a februári katalógusban 1.699 ft,

Ti próbáltátok már ezt a terméket? 
Nektek bevált?

Ha tetszett a bejegyzés kérlek lájkoljátok a blog facebook oldalát. Köszönöm! :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése