2016. január 9., szombat

Januári Avon haul


Sziasztok!

Az év elején már is adtam le egy Avon megrendelést, gondoltam megmutatom Nektek, miket rendeltem ebben a kampányban.
Két termék nem érkezett meg, igazából nem rendeltem túl sok mindent, de mutatok pár újdonságot.


Habfürdő - Orchidea és málna  (999 ft)
Habfürdő - Piros bogyós gyümölcsök (199 ft)

Azt hiszem már említettem párszor, hogy mennyire szeretem az Avon fürdőtermékeit, és most elég jó akcióban voltak és gondoltam rendelek belőle, mindkét terméknek nagyon jó illata van, a Orchidea és málna inkább már tavaszra hajaz, és ahww nagyon szeretem, a Piros bogyós gyümölcsök pedig még a karácsonyt idézi elő.


Habfürdő - Csokoládé- és narancsillattal (589 ft)

Ez a következő kampány újdonsága lesz, aminek konkrétan zselés szaloncukor illata van, már kipróbáltam, és nem émelyítő egyáltalán, kellemes sokkal finomabb fürdéskor mint a flakonban.
Tehát a februári katalógusban lesz elérhető 799 ft-ért. Habfürdő - Orcidea és málna illattal (499 ft)

Ez a 250 ml-s termék ugyan az mint a fent említett 1000 ml-s viszont ezt a praktikus csomagolása miatt vettem meg, hiszen még is csak könnyebb ezt vinni magammal akárhova, mint a nagyot.
Egyébként ezt a csomagolású terméket is a februári katalógustól érhetitek el, mégpedig 499 ft-ért.


Avon Care - Kakaóvajas ajakbalzsam (349 ft)

Igazából karácsonyra kaptam egy 4 ajakbalzsamból álló kis csomagot, viszont erről a termékről az egyik ismerősöm áradozott, és azt gondoltam ennyiért nem gondolkozom rajta, ha nem jó, hát több is veszett már... Tetszik, ez a tubusos megoldás, egy a gond, hogy annyira sűrű benne a termék, hogy alig lehet belőle kinyomni, szóval nem tudom ez nem tetszik benne annyira, de egyébként elég jól ápol simán mint egy Labello és 10 ml szóval teljesen megéri, ha nem okoz kényelmetlenséget, hogy konkrétan ki kell erőszakolni a tubusból a terméket.Far Away mini (399 ft)

Ezekre a kis praktikus cukiságokra mindig szükség van, ennyiért meg szinte ajándék.Diamonds szemkontúrceruza - Black Ice (629 ft)

Egy ilyennek mindig kell lenni-e itthon, és mivel az előző elfogyott, ezért rendeltem.Matt hatású ajakrúzs - Posh Petal (879 ft)

A következő kampány aktuális smink újdonságai közül is beszereztem egyet, a termék már a matt csomagolásával is megfogott, hiszen a külső fekete borítás az matt, és maga a termék is valami fantasztikus, hamarosan jövök róla teszttel. A februári katalógusban nem egészen 1000 ft-ért megvásárolható lesz.

Ti mit rendeltetek ebből a kampányból?
Nekem sajnos egy másik újdonság a száraz sampon nem érkezett meg, amiért kicsit bánatos vagyok, majd meglesz.

Puszi!

2 megjegyzés:

  1. Ugyanilyen orchideás habfürdőt rendeltem, örülök, hogy írtál róla :) Alig várom, hogy megérkezzen!

    VálaszTörlés
  2. Nagyon tuti kis termék, én már használatba is vettem :)

    VálaszTörlés