2018. február 3., szombat

Januári Avon szerzemények

Igaz még a hét közepén megérkezett a rendelés, de egész héten Debrecenbe voltam, így csak most néztem meg okával miket is rendeltünk ebben a kampányban.


Alpha for Him szett (99 ft)

Egy nagyszerű ajánlat volt a tanácsadók részére, a kitűzött cél teljesítése után az Alpha szettjei közül választhattunk, én most családunk férfi tagjának kedveztem, mert nem rég bontottam fel egy újabb Alpha for Her parfümöt, így ez most jobban jött, hiszen apa már használta és szerette az illatot. A női illatról itt olvashattok bővebben.


Today for Her szett (3.899 ft)

A Focus magazinból (tanácsadónői segédlet) sikerült beszereznünk ezt a szettet anyának. Magáról a parfümről, és az iránta érzett "szerelemről" ide kattintva olvashattok. Általában a parfüm drágább szokott lenni egyedül, mint így volt a szett, szóval teljesen megérte, bár még van az előzőből is, ebből sosem árt, ha van tartalék. 


Tavaszi szett (849 ft)

Silky Soft Musk Vanília kölni
Color Trend fésűs szempillaspirál 

Egy újabb szett, amiért megéri tanácsadónak lenni. A kölnit már láthattátok a blogon kedvencek bejegyzésben, és mivel már nagyon kevés van belőle, így jöhetett az utánpótlás. Color Trend szempillaspirált még sosem próbáltam, őszintén mondom, hogy nem sok reményt fűzök hozzá, de hátha kellemeset csalódok.


Avon True Color szemkontúrceruza - Black Ice (699 ft/db)

Ez anya kedvence, már sokszor láthattátok itt, nem gondolom, hogy meglepetést okoztam ezzel a két termékkel. Dupláztunk, anya úgy gondolta egy nem elég, kell egy tartalékba.


Karamell és vanília habfürdő (899 ft)

Annyira megtetszett az illata a katalógusból, hogy egyből a legnagyobb kiszerelést választottam, remélem a használata során is elégedett leszek mind az illattal, mind a minőséggel. A felbontás után megszagoltam, és valami fantasztikus a dobozban is. Vajkaramellás szaloncukor illata van.


Advance Techniques 2 in 1  korpásodás elleni sampon és balzsam (629 ft)

Egy újabb termék, amivel nem okozok azoknak meglepetést akik régebb óta követik a blogot. A család nagy kedvence ez a sampon. Elég sok tartalékunk volt belőle, de mostanra mind elfogyott, így jöhetett az utánpótlás.


Luxe szempillaspirál (899 ft)

Egy újabb kedvence anyának. Egész régóta használja már, és nem szeretne újabb termékeket kipróbálni. A lényeg, hogy most nagyon jó áron volt, így beszereztünk egy újabbat.


Mesmerize Black kölni (2.999 ft)

Apának újabb akció kedvezett a kampány során, így az egyik kedvenc parfümjéből rendeltünk neki egy újabb üvegcsével, mert az előző már elfogyott. 


Planet Spa Fantastically Firming szérum 

Ajándékba kaptam ezt a Planet Spa terméket, ez egy nyak és dekoltázs feszesítő és ápoló szérum, nagyon kíváncsi leszek rá, remélem jó lesz, nem csalódtam még Planet Spa termékekbe.

A legizgalmasabb termékeket hagytam a legvégére, legalább is nekem ezek voltak a kampány újdonságai.


Avon Epic rúzs 1.199 ft/db

Annyira csodálatos árnyalatok voltak a katalógusban, hogy nagyon nehezen tudtam választani, de végül sikerült négy gyönyörű színt keresni. Azonnal kipróbáltam őket, nagyon tetszenek így elsőre, remélem szeretni fogom őket.


Ti mit rendeltetek januárban? Kipróbáltátok az új Epic rúzsokat? Mit szóltok hozzájuk?

Ha tetszett a bejegyzés kérlek lájkold a blog facebook oldalát az oldalsávban, vagy légy a rendszeres követőm, hogy értesülj az aktuális bejegyzésekről, nyereményjátékokról. A mindennapjaimat pedig az Instagramon követheted, szintén az oldalsávban megtalálod! Köszönöm!

1 megjegyzés:

  1. A Silky Soft Musk parfüm nagyon kellemes. :)
    A Luxe spirált nagyon szeretem, hétköznapra tökéletes.

    VálaszTörlés