2016. április 4., hétfő

Szerzemények (TESCO, DM)

Sziasztok!

Március végén sikerült még pár dolgot beszereznem, gondoltam ezeket megmutatom Nektek, hogy az áprilisi szerzeményekkel már ne keverjem őket, és van megint pár aktuális dolog, ami nem biztos, hogy lesz még akkor is amikor az áprilisi szerzeményeket mutatom meg. Így gyorsan összeszedtem ma a dolgokat, leginkább Dm-ben és Tesco-ban vásároltam. Most nem csak szépségápolási szerzeményeket mutatok, hanem dekor és háztartási dolgokat is hoztam.



Balea tusfürdők
Kettőt választottam most, egy Vanília és Kókusz valamint egy Vízililiom és barack illatút. Utóbbi újdonság, és limitált. :) és a szokásos 269 ft/db áron vettem meg őket.


A DM-ben akciósak a téli gyertyák, választottam is egy színváltós verziót és ha jól emlékszem 899 ft-ba került. 


Mostanában nagyon sokat bajlódom a hajam fixálásával, és a szokáos Syoss és Got2be termékek után úgy gondoltam egy olcsóbb verziót is kipróbálok, kb. 600 ft-ba került, és eddig tetszik.


A TESCO-ba vettem még egy adag akciós Syoss Repair Therapy terméket, és még mindig 599 ft/db áron kaphatóak. Valamint vettem még egy Zewa nedves toalettpapírt ami 479 ft-ba került.


A TESCO-ban a kiárusítás résznél találtam meg többek között ezt a Húsvéti szilikonformát, ami nevetséges 224 ft-ba került. Valamint egy utazóbögrét is választottam 495 ft-ért. Szerintem mind a kettő megérte ezt a pár száz forintot.


Az F&F részlegnél egy cuki házi mamuszt találtam ami 595 ft-ba került, és szerintem irtózatosan cukik ezek a szívecskék.


Ezt a kis kosárkát szintén a Tesco kiárusításán szereztem be, igaz már Húsvét után, de majd jó lesz jövőre :D mindegy is 289 ft-ba került.
  

Vettem még egy függődíszt azt hiszem így tudnám a legjobban leírni, több tojás egymás fölé felfüggesztve azt hiszem 189 ft volt. Természetesen ez is az ünnep után, és szintén jövőre jól jöhet.


A kiárusításban 24 ft/db áron vettem még 8 db tojásgyertyát, igazából nem értem a Húsvét meg gyertya de mindegy is, ennyi pénzért még valami DIY ötlethez is megéri.


Voltam a héten fotókat előhívatni, és nem tudtam ott hagyni ezt a képkeretet, ami 1.450 ft volt, és szerintem nagyon olcsó és ahhoz képest elég jó minőségűnek tűnik.


A minap SOS kellett vennem egy körömlakklemosót, és egy helyi COOP üzletben vettem egy adagolópumpás terméket, amit marha drágán 589 ft-ért árulnak, de sürgősen kellett és nem volt választás. :)

Most már a Glamour-napokig nem tervezek még kisebb kiadást sem, így szerintem az lesz a következő haul bejegyzés.

Puszi Nektek!

4 megjegyzés:

  1. Azt az új Balea tusit megszaglászom majd. A másik nagy kedvencem.
    Az utazóbögre is aranyos. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Mindenképpen nézd meg, mert tényleg nagyon jó az illata. :)

      Törlés
  2. Jaj, neked is tacskód van? :)) Nekem is! Amúgy nagyon jó kis cuccok, az a kis kosárka nagyon aranyos :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, nekem is egy kis tacskóm van, nem rég kaptam. :) Annyira aranyosak a lógó füleikkel és a hosszú orraikkal :D

      Törlés