2016. november 8., kedd

Vásárlások mostanában: Ebay, Yves Rocher, Oriflame, DM, H&M

Sziasztok!

Bár a Glamour-napok után úgy voltam vele, hogy nem vásárolok semmit, és visszafogom magam, amire még szükségem van, azt beszerzem majd a Joy-napokon, de azért sikerült, egy-két dolgot vennem.


Ebayről érkeztek ezek a telefontokok, mind 400 ft alatt volt, pontosan most nem kerestem ki, de ha valakit érdekel a link írjon, és elküldöm.



Az Yves Rocher üzletében is garázdálkodtam, vettem egy alapozót, illetve az unokatesóm volt olyan rendes, hogy a törzsvásárlói programba belépéséért járó Sexy Pult spirált nekem adta, és annyira örülök neki, hamarosan hozom a teszteket mind a két termékről. Az alapozó akciós volt és így 2575 ft-ba került.



Az Oriflame-ből rendeltem egy teafaolajos pattanáskezelőt, már régóta kerestem valakit aki foglalkozik Oriflam termékekkel, és az emberemet még nem találtam meg, de láttam újságot az egyik nagyon kedves ismerősömnél, és így megrendeltettem vele. Az árára nem emlékszem, és voltam olyan szerencsés, hogy ajándékba kaptam :) én sok jót hallottam már erről a termékről, ti próbáltátok már?



Az H&M-ben is vásároltam egy folyékony csillámot, amit én nyáron biztosan az aktuális testápolómhoz fogok keverni, mert magában borzalom, de így kérmmel keverve csodás csillogós bőrt eredményez, akciós volt azt hiszem 700 ft-ba került.



A DM-ben is vásároltam pár dolgot. Vettem nagyon akicósan valami 2-300 ft-ért egy Ebelin-es sminkeléshez szemek alá használható szilkont, ami összegyűjti a felesleges, illetve lehulló festéket. Aztán találtam még egy Cuticura Skin + Balance szárazbőrre való krémet, amit nagyon szeretek, az arclemosójából is elhasználtam már majdnem kettőt, és az arckrém pedig fogyóban volt, már előre féltem, hogy mire megtaláltam az arckrémemet nem fogok találni, így most ez kissé kitolódik, és lesz időm keresgetni, egyébként 349 ft-ba került akciósan. Két Balea ajakbalzsamot is vásároltam, és Nude Kiss nevüt aminek nagyon halvány nude színe van, valamint egy Lovely Mint elnevezésűt, ami pedig fantasztikus mentolos, és Tic-tac illata van 250 ft körül volt darabja. és egy nedves toalettpapírt is vettem 299 ft-ért. 


Ennyit szereztem be mostanában, valamint még egy dolgot, a DM-es Life Book-ot.

Ti miket vetteket mostanság?
Joy-napokra készültök?

Puszi :)


Ha tetszett a bejegyzés kérlek nyomj egy lájkot a blog facebook oldalára az oldalsávban. Köszönöm :)

1 megjegyzés: