2015. június 29., hétfő

Planet Spa Caribbean Escape

Sziasztok!

Mint láthattátok, a májusi Avon rendeléseim között ott voltak a Planet Spa újdonságai. A ragyogást és simaságot kölcsönző bőrápolás luxus gyöngyporral és algával készült Caribbean Escape termékei már az első használat után belopták magukat a szívembe.
A gyöngypor a szépségápolásban jól ismert, hiszen növeli a bőr simaságát és rugalmasságát, valamint gyönyörű fényt is ad.
Az algakivonatnak köszönhetően, pedig segít mélyen táplálni, hidratálni és regenerálni a bőrt. 



Caribbean Escape luxus arcmaszk:


A megszokott Planet Spa maszkok csomagolásában érkezett a termék. Nagyon érdekes, de kifejezetten jó illata van az összes terméknek. A maszk apró picike radírozószemcséket tartalmaz, és emellett még apró csillámokat is, a gyöngypornak köszönhetően. Hetente egyszer használom a terméket. Az arcomat benedvesítem kicsit, és utána olyan közepes vastagsággal felviszem a terméket, majd gyengéd mozdulatokkal kb. 2-3 percig masszírozom az arcbőrömbe, majd leöblítem, és szárazra törlöm az arcom. A használat után egyértelműen érezhető, hogy sokkal hidratáltabb a bőröm, és a pici csillámoknak köszönhetően még egy kis ragyogást is kölcsönöz. Először féltem hogy ez egy csillámos termék, aztán amikor először használtam, már tudtam nem lesz itt baj a csillámokkal illetve a gyöngyporral, hiszen tényleg csak egy nagyon kellemes, természetes csillámokat kölcsönöz a bőrnek. Bár a radírozást nem érzem túl hatásosnak, mindenesetre a hidratálás amit nyújt az 5*. A termék 75 ml és eredeti áron 1299 ft.

Caribbean Escape luxus fürdőelixír:


 A fürdőelixírt is használtam már egyszer-kétszer. A termék szintén hihetetlenül jól regenerálja és hidratálja a bőrömet, nagyon szeretem. Ugyanazt tudom leírni, amit az arcmaszkról, hogy a gyöngypor miatt nagyon szép csillogást ad a bőrnek. A simító hatását nem vettem észre, de tény hogy sokkal hidratáltabb utána a bőröm mint egy sima tusfürdő után. Szerintem ez a picit lebarnult, nap csókolta bőrön a legszebb, hiszen olyan bőrön érvényesülhet igazán ez a ragyogás. Ez a termék is 5* nálam. A termék 250 ml-er és teljes áron 1599 ft. 


Caribbean Escape luxus testápoló balzsam:


Az Avon Planet Spa testápolóit mindig is szerettem, nincs ez így most sem. Nem mondom hogy a legjobban hidratáló testápolóm, de tényleg jól hidratál. Szintén ragyogást kölcsönöz. A termék elég gyorsan beszívódik, legalább is az én extra száraz bőrömbe is, és nem hagy maga után ilyen fura ragacsos érzést. Szintén 5* nálam. A termékre bár az van írva test vaj, azért egy picit "vizesebb" mint az igazi testvajak. A termék 200 ml-er, és 1699 ft-ba kerül teljes áron.


Caribbean Escape luxus éjszakai gélkrém:


Nagyon szeretem ezt a terméket is nagyon szeretem, bár nekem az arcomra ez a hidratálás kicsit kevés, de nagyon szintén nagyon jó az illata, és reggelre sokkal feszesebb arcbőröm. 


Itt is láthatjátok, hogy a gyöngypor dominál ebben a termékben is, de természetesen itt is csak finoman. Tényleg gélkrém állaga van. Könnyen beszívódik, és ez sem hagy semmiféle zsíros, vagy olajos érzetet maga után. A termék 75 ml-er és szintén 1699 ft teljes áron. 
Nálam ez a termék 5/4 és gyorsan adok is neki de ez az én extra száraz arcbőrömnek köszönhető. 

Egy szó mint száz teljesen elégedett vagyok a termékekkel, hiszen most sem csalódtam a Planet Spa termékeiben. A luxus érzés teljesen átjön, az illata, a csillámok, és minden tulajdonsága hozzájárul ehhez.

Ha még nem rendeltétek meg a terméket, akkor rajta én csak ajánlani tudom. A júniusi katalógusban most 1998 ft-ért két terméket kaphattok, még kedd estig rendelhető ebben az akcióban. 

Ha megrendeltétek a terméket, akkor írjátok meg Nekem, hogy mi a tapasztalatotok velük kapcsolatban. 

Szép hétet Nektek! Puszi. 


2 megjegyzés:

  1. Nagyon sokat vacilláltam, hogy megrendeljem-e ezeket, de ha ilyen jó véleményed van róluk, mindenképp megfogom.:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én már most azon gondolkozok, hogy mindenből rendelek még. Remélem Neked is beválnak majd a termékek.

      Törlés