2016. február 15., hétfő

Balea fürdőrúd kókusz illattal

Sziasztok!

Ezzel a bejegyzéssel, már karácsony óta adós vagyok, de még csak most volt időm, hogy kipróbáljam ezt a fantasztikus terméket, amit a Bloggerek közötti karácsonyi ajándékozáson kaptam Bettitől. Ezúton is köszönöm neki még egyszer! :)


Amióta megkaptam bent csücsült a fiókomban, és akárhányszor kihúztam a fiókot, az elképesztően finom kókuszillat csapta meg az orromat. Képes lennék órákig szagolgatni. Viszont hozzátartozik, hogy a vízben már nem ilyen intenzív az illata, igaz nem is egy egész rudat dobál bele az ember. Azt hiszem ezek után nem lesz meglepő amit írok, mégpedig, hogy ha más hatása nem lenne csak az illata akkor is megérné a termék, nem csak illata van, de a hatása is nagyon jó. 


Ha minden igaz kókuszolajat, shea vajat, és kakaóolajat tartalmaz. Egy biztos, hogy táplálja és nagyon puhává varázsolja a bőrömet egy-egy kis darab, amit egyszerre a fürdővízbe dobok. A benne található olajoknak köszönhetően bármennyi időt töltök a kádban nem lesz száraz a bőröm, aminek nagyon örülök, mert utálom, amikor kiszállok és egyből a testápolóhoz kell nyúlnom, mert szétszáradt a bőröm. Mindent egybevetve még van egy kis darab, de ha azt elhasználom tuti beszerzek belőle még pár darabot, azt hiszem más illatokban is lehet kapni, szerintem azokat is kifogom próbálni.


Majd elfelejtem, hogy a desing is annyira jól sikerült, hogy az embernek kedve lenne beleharapni.
Egyébként a termék 45 g, és én három részre törtem így három fürdőzéshez használom majd fel.
A pontos árát nem tudom, de azt hiszem hogy nem a megfizethetetlen kategóriába tartozik.

Ti próbáltátok már a Balea fürdőrúdjait?
Nektek beváltak?

1 megjegyzés:

  1. Uh, még nem próbáltam ezt, de azt hiszem, mintha nálad láttam volna korábban. Ma úgyis megyek DM-ba, megnézem magamnak :)

    VálaszTörlés