2016. február 4., csütörtök

Új évi projekt I. rész (elhasznált termékek)

Sziasztok!

Már egy előző bejegyzésemben említettem, hogy megfogadtam, hogy elhasználom az itthon lévő, de még szavatossági időn belüli felbontott, de nem elhasznált termékeimet, és bár úgy terveztem, hogy majd csak március körül mutatom meg mire jutottam, már most annyi minden összegyűlt, hogy nem akartam tovább várni, és így elhoztam az első részt. Természetesen bekerültek ide azok a flakonok is amiket nem a project keretén belül használtam el, hanem egyébként is elhasználtam volna. Már nagyon régen nem csináltam ilyen bejegyzést, azt hiszem a tavalyi évben egyáltalán nem, és nem is tudom igazán, hogy miért, de idén szeretném megmutatni Nektek miket használok el, egy kis véleménnyel, mert nem minden terméket sikerült teszt formájában bemutatni, és így legalább pár szó esik róluk.


Avon Sensens Winter Dreamland tusfürdő: gondolom, hogy már a könyökötökön jön ki de én nagyon szeretem az Avon Sensens tusfürdőit, így ezt is nagyon szerettem, szokásos hatást hozta, és azt hiszem alma és málna illata volt, ha minden igaz, karácsonykor és környékén használtam, és nagyon jó illat volt az egész lakásban. 
* újra venném *
Avon Mr. Frosty Bubble Bath: Szintén Avon, szintén karácsony bár nyilván ezt a fürdésekhez használtam, nem a zuhanyzásokkor, annyira jó illata volt nagyon szerettem, azt hiszem rendelek még egyet karácsonyra :D na jó nem, mert biztosan idén is előrukkol az Avon valamivel, szóval fűszeres vörösáfony és narancs illatú termék volt, hatása szokásos Avonos, se nem hidratált, se nem szárított, bár kicsit habozhatott volna jobban. 
* újra venném *
Balea Frozen Breeze tusfürdő: Nagyon szeretem a Balea tusfürdőit, de ez valahogy nem volt az igazi ibolya és málna illatú termékről van szó, a dobozban tetszett, aztán első használat után nem lett a kedvencem. Komolyan mondom óriási kihívás volt elhasználni. 
*nem venném újra* de csak ezt az egy illatot nem egyébként kitartok a Balea tusfürdők mellett mert ár/érték arányba fantasztikusak.



Anew Vitale éjszakai gélkrém: Szerettem, és már a második adagot használtam el belőle, általában a nappali-éjszakai krémet egyszerre használom de most a nappali valamiért előbb fogyott el, még valamikor novemberben, az éjszakai pedig most. Mivel kétszer egymás után használtam ezért most nem veszem újra, pedig * újra venném* de tényleg csak azért nem ezt használom most, mert a Garniertől választottam egy másikat, mert arra kíváncsi vagyok.

SunFleur Mélyhidratáló nappali krém: Ezt még tavaly télen vettem az arcom szárazságára, akkor nem hozta rendbe az arcomat, pedig rendszeresen használtam és ahogy jött a tavasz és a nyár elraktam ezt a krémet, most újra elővettem kb. 3-4 használatra való maradt benne, és így elhasználtam. Különösebben nem szerettem, de egy jó tulajdonsága volt, hogy sűrű állaga ellenére nagyon hamar beszívódott, és nem hagyott ragacsos érzést maga után.
* nem venném újra *



Balea arckrém: ide kattintva olvashatjátok a tesztet róla. Szerettem. * újra venném * azt hiszem újra is fogom ha el fog fogyni a rengeteg felbontott arcápolóm. 



L'oreal Skin Perfection szérum: Óhh nagyon nagyon szerettem ide kattintva olvashatjátok a tesztet, és biztosan * újra venném * és hamarosan újra is fogom.

Yves Rocher Sebo Végétal szérum: Ezt már régebben elhasználtam, már csak pár pumpányi maradt benne, nem is értettem magam miért, de elkezdtem használni a fent említett terméket így ez feledésbe merült, szóval most elhasználtam és a tesztet is elolvashatjátok róla ide kattintva. Szerettem, * újra venném * most még próbálgatok aztán meglátjuk, hogy mi lesz, lehet visszatérek ehhez.



Balea ápolókrém: karácsonyi illatként vettem meg, narancs és grapefruit illatú volt, és nagyon szeretem ezeket a tégelyes krémeit a Baleának. de ezt most kifejezetten a könyökömre és a kezemre használtam. * újra venném * 



La Roche Posay micellás víz: Azt gondolom, nem igazán éri meg a nagy kiszerelésű termék, az árát, semmivel nem volt jobb mint a Garnier vagy az Yves Rocher terméke így elhasználom még a másik ugyan is 50 ml-s kiszerelésű termékemet, de a nagy kiszerelést *nem venném újra* tulajdonképpen az ára miatt.


Bioderma Sébium habzó bőrradír: nagyon szerettem ezt a kis kiszerelésű terméket, azt hiszem ha elfogynak majd a többi arcradírjaim ezt fogom * újra venni *

Garnier ajakápoló: szerettem, és egyik kedvencem volt, nagyon jól hidratált, és lassan fogyott. *újra venném*



Rimmel Lasting Finish 25h alapozó: Ez a 200 Soft Beige árnyalat volt, és nagyon szerettem, hamarosan újra beszerzem a mindennapokban tökéletes társam volt. * újra venném * 

Catrice Photo Finish alapozó: 020 Rosy Beige árnyalat nagyon szerettem kettőt is elfogyasztottam belőle, sajnálom, hogy kivonták a forgalomból, sokáig tartott a kapcsolatunk, sajnálom hogy elfogyott, ha tudtok valami hasonlót írjátok meg. ha lehetne * újra venném *


Avon Mega effects szempillaspirál: Az elején szerettem, a végére már nem voltunk túl nagy cimborák, szóval a végén már nem szerettem de nagy nehezen még beszáradás előtt elhasználtam.
* nem venném újra * 



Little Black Dress parfüm:  azt hiszem nincs mit mondanom, nagyon szeretem ezt az illatot, és *újra venném* sokszor nem bírom megunni.

Pur Blanca kölni: szeretem, ez valami ünnepi kiadás volt, így ezt használtam el előbb, mint a rendes szórófejes kiadását, abból még van majdnem egy teljes üveggel. * újra venném*



Avon Naturals Narancsvirág illatú testpermet: Szeretem az Avon testpermeteket, és ez is jó volt, bár nekem nagyon erős ez az illat, így megmondom őszintén a végét már csak a lakás frissítésére használtam. * újra venném * de csak már illatban.

Rexona Biorythm stift: nem szerettem, de elhasználtam az illata jó volt, de nem volt jó a hatása sem, és nyomott hagyott minden ruhán nem csak a feketén. * nem venném újra *


Szóval ezeket sikerült elhasználom az új évben, szerintem elég jól haladok, sajnos nagyon sok olyan termékem van, amiben már egy-egy leheletnyi van, így próbálom elhasználni legfőképpen azért mert nem szeretném, ha kidobott pénz lenne és szavatosság miatt ki kellene dobni, most jöttem rá, hogy nagyon sok olyan van közöttük amiket csak azért nem használok, mert háttérbe szorultak, és nem azért mert nem szerettem.

Remélem tetszett Nektek ez a bejegyzés, bár lehet nem volt túl izgalmas.

Puszi

2 megjegyzés:

  1. Szép kis lista, gratulálok, ügyi vagy! :)
    Szerintem az elfogytak bejegyzések a legizgalmasabbak minden közül, ezeket szeretem legjobban írni és olvasni is. Tetszik a projekted, én is szoktam ilyeneket csinálni. Nagyon odafigyelek, hogy tudatosan és legkevésbé feleslegesen vásároljak, de néha csak elszalad velem a ló. Főleg most érzem rosszul magam, mert rengeteg mindent ki kellett dobnom, meg majd kell is még szelektálni. Olyan bűntudatom van ilyenkor, de egyszerűen muszáj, mert nincs az a pénzösszeg, amiért megéri egy megromlott termékkel kárt tenni magunkban.

    VálaszTörlés
  2. Köszi, én is szeretem írni ezeket a bejegyzéseket, de tavaly valamiért abba hagytam, nem is értem. Sajnos velem is elszalad néha a ló ahogy te fogalmaztál, de igyekszem visszafogni magam, és én is ugyan ezt vallom, hogy nincs az a pénz amiért megéri károsítani a bőrünket. :) Köszönöm, hogy írtál! :)

    VálaszTörlés