2016. szeptember 3., szombat

Megkésett Back to school azaz mit vesz egy egyetemista a félév kezdésre

Sziasztok!

Tudom-tudom, hogy a középiskolákban, és az általános iskolákban már elkezdődött a tanév, de sajnos megcsúsztam egy picit ezzel a bejegyzéssel, de gondoltam érdekes lehet, hogy miket vettem a félév kezdésre egyetemistaként. Megmondom őszintén tavaly kicsit túlzásba estem, és nem hallgattam azokra akik azt mondták, hogy az egyetem egy teljesen más közeg, és nem kell minden tantárgyhoz füzet, hagyjam a fenébe a füzeteket, és sima A/4-es lapokra írjak. Nem így tettem, és igazából nem bántam meg, mert nagyon szeretem a füzeteket, és szívesebben írok füzetbe, mint sima lapokra. Idén kicsit körültekintőbb voltam, és tényleg csak szükséges dolgokat vásároltam.

Kezdjük az apróságokkal


Vettem jó pár csomag posit-et mint látjátok ezt a nagyobb fajtát, mert rájöttem, hogy a kisebbekre nem tudok elegendő információt felírni, de ezek már remélem jók lesznek.


Vettem még ilyen kis iratkapcsokat ha jól tudom valahogy így hívják őket, én jobban szeretem ezeket, mint a sima gémkapcsokat.


Mivel a hűtőnk állandó információs központ, ezért vettem néhány mágnest is, ezekből sosem elég, bár nem tartozik szorosan az iskolához, de egyszerre vettem, gondoltam megmutatom.


4 db új tollat vettem, mert van bőven, de erről a két fajtáról nem vagyok hajlandó lemondani, ezekkel írok a legszebben.


Egy kis spirálos A/6-os füzetet is vettem gondoltam, hogy jegyzeteket vagy hasznos információkat jó lesz felírni.


Egy A/4-es spirálos sima füzet is jött velem haza.


A/4-es füzetek közül még egy ilyen elválasztós füzetet is vettem, nagyon szeretem ezeket az elválasztós füzeteket, előadásokra nem biztos, hogy ezt fogom bevinni a táskámba, de jól jöhet. 


Néhány mappát is választottam, na jó szám szerint kettőt :)


Illetve két ultracuki ilyen összepattintható mappa is a kosárban landolt.


Tulajdonképpen, amit az előadásokra bevinni, azaz jegyzetelni választottam, az szintén 3 db elválasztós füzet, ebbe így 9 tantárgyat beletudok írni, így nem is lesz túl sok füzetem, és gazdaságosabb is, mint minden tantárgyat, amit félévig tanulok külön füzetbe írni.


Ennyi mindent sikerült összeszednem a kezdésre, bár nekem csak 19-én kezdődik a félév, de jobbnak láttam már most bevásárolni, aztán időközben úgyis kiderül, hogy mit felejtettem el, illetve egy már van is amit elfelejtettem, a hibajavító, ezt fel is írom, hogy el ne felejtsem.

Remélem tetszett Nektek, ez a bejegyzés, ha ez így van, nyomjatok egy lájkot a facebook oldalra az oldalsávban! Köszönöm!

Puszi Nektek! Jó tanévet! Sok ötöst, az egyetemistáknak/főiskolásoknak pedig könnyű vizsgaidőszakot!

2 megjegyzés:

  1. Azokért a gémkapocsnál erősebb bigyulákért én is oda meg vissza vagyok. :) Na meg a gémkapcsok se hiányozhatnak, a házikat azzal szoktam összekötni, mert legtöbbször a tűzőgép ki van fosztva a műhelyekben (szétlopják az egyetemet lassan), legkényelmesebb ezeket hordani magamnál, mindig van a tolltartómban néhány.
    Akartam venni amúgy ezekből a most divatos csillámos tolltartókból, de azt hiszem az egyetem közepén két jó állapotú tolltartó mellé nem kellene erőltetni.
    Én sima A5-s füzeteket vettem. Igaz, hogy kb. két hetente vehetek új garnitúra füzetet, de egyrészt juppi, két hetente gyereknap, másrészről tavaly annyit kellett cipekedni, hogy most nem akartam A4-eset, a lapozás meg nem vált be, mert akárhogy figyelek, valamit akkor is elhagyok, ami fontos lenne.

    Amúgy tetszik ez a sok rózsaszín minden. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nálam a tolltartó kedv kérdése, van kettő, de általában csak bedobálom a tollaimat. Egyébként most néztem csak hogy tényleg elég rózsaszínre sikerült ez a bevásárlás :)

      Törlés