2014. november 20., csütörtök

Karácsonyi ajándék ötletbörze II. - Apáknak, Nagypapáknak

Halihó!

Itt az ötletbörze második része, amelyben az apáknak és a nagypapáknak próbálok ajándékötletet mutatni nektek. Szerintem ezeknek az ajándékoknak apák, és nagypapák ugyanúgy örülnek.

A borokat kedvelőknek...

Tökéletes ajándék lehet, egy minőségi magyar bor. Biztosan nem fog elfogyni karácsonykor, hiszen örülni fognak neki, és nem fogják felbontani, ezt a tapasztalat mondatja khm.. illetve íratja velem :D
Magyarország rengeteg borvidékkel van megáldva,  így van választék bőven a magyar borok táján, ha választanom kellene mindenképpen az ajándékozott kedvére választanék.
a www.magyarbor.net oldalon rengeteg bor közül választhattok...

5.200 ft


Akik a borokat kedvelik, nyilván értenek is hozzá, ha esetleg nem bízol a szakértelmedben itt egy újabb jó ötlet a boroknál maradva...

5.500 ft


Érdemes a fent említett oldalon szétnézni, vérprofinak tűnnek, és tuti jó ajándékok lehetnek a fent említett Uraknak :)


A vadászatot, halászatot kedvelőknek...

Akik a vadászatot, a halászatot kedvelik, azoknak mindig jól jön valami olyan amit tudnak használni miközben hódolnak a hobbijaiknak.  

Pontosan nem tudom de olyan 5-10 ezer ft körül már minőségi darabokat lehet kapni

A horgászat kedvelőinek pedig érdemesebb egy utalványt venni abban az összegben, amit erre szántok, hiszen ők tudják mi az ami éppen fogyóban van, vagy mi az ami kell.



A grill mestereknek...

Ha nálatok is úgy van mint nálunk, hogy grillezéskor a férfiaké a főszerep akkor minden bizonnyal jó lehet egy grill készlet http://www.barbecook-grill.hu oldalon nagyon jó dolgok vannak, idén talán én is innen szerzek be egy két dolgot.



4999 ft
Valamint tökéletes ajándék lehet egy grill ételes könyv, mely bármelyik könyvesboltban, vagy online áruházban megvásárolható, illetve megrendelhető.

kb. 2500 ft



A DIY kategóriában már elsütöttem párszor - persze nem ugyan annál a személynél - ezt az ajándékot, a lényege, hogy bármilyen italos üvegre, amelyről a címkét lelehet áztatni. A címke helyére egyedileg tervezett fotót tehetünk melyen az ajándékozott van, vagy valami ami nagyon kedves neki. Ha viszont üres üveget vesztek abba vehettek még minőségi pálinkát, és arra tenni a fényképet. Elég gazdaságos megoldás kb. 2500 ft-ból kijön. 



Az barátaim is mind mind arra panaszkodnak, hogy a család férfi tagjainak a legnehezebb ajándékot venni, hát remélem segítettem valamennyit az ajándékok beszerzésében. De azért ha valami tuti ötletetek van ne féljetek megosztani velem.

Jó vásárolgatást!




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése