2016. február 16., kedd

Yves Rocher ajakápolók

Sziasztok!

Ebben a téli időszakban nagyon sok ajakápolót próbáltam ki, mert az ajkaim egyszerűen nem akartak együtt működni velem. Gondoltam megosztom veletek mire jutottam a kísérletezés alatt, és elsőként olyan termékeket mutatok be, amik nagyban segítettek. 



Nos, az Yves Rocher termékeit egyébként is szeretem, és már valamikor tavaly télen kb. 1 éve ismerkedtem meg velük. Az első két termékem tőlük két ajakápoló volt, amiket már akkor megszerettem, és szerintem kedvences bejegyzésben is láthattátok őket többször. Nem is tudom egyébként így utólag visszagondolva, hogy miért nem ezekhez nyúltam először az utóbbi időben és miért kezdtem el mindenféle dolgokkal kísérletezni, na mindegy, nyilván mert ajakápoló mániában szenvedek, de most nem ez a lényeg, hanem az hogy mit tudnak ezek az ajakápolók.



Három illat van meg ezekből a termékekből, vagy is négy de egy anya táskájában van, és most nem láttam értelmét,  hogy csak azért ide hozzam, hogy egyel több vagy kevesebb terméket fotózzak be.
Tehát az első az a Vaníliás azt hiszem ha jól emlékszem ez volt az első az ajakápolóim közül. Aztán vettem a Kókuszosat, majd most kaptam ezt a limitált kiadású kandírozott Narancs-fahéjast. 


Mindhárom terméket nagyon szeretem, azt hiszem ezeknél a termékeknél csak az illatokban van különbség a hatásban nem. 



A csomagolását tekintve klasszikus ajakápoló formája, és csomagolása van. Az eddig használtaknál a kupak rész mindig tökéletesen illeszkedett magára a termékre, tehát nem "lóg" hanem pontosan összelehet zárni, kizárva ezzel annak az esélyét, hogy ha a táskánkba dobjuk, akkor esetleg elvándorol, leesik vagy ilyesmi. 

Az illatokra visszatérve hasonlítanak az illatok a feltüntetett illatokra, de nem tükrözik hűen, a kókuszos még csak csak illetve a limitált kiadású is, de a vaníliás az nem az igazi.



Hatását tekintve nagyon jól hidratálnak, szinte azonnal teszik a dolgukat, Könnyű formulája van, nagyon könnyű felkenni, nem ragad, nem tapad, szinte azonnal beisszák az ajkaim. Nem kell folyton újra kenni, mert hiába beisszák az ajkak, attól függetlenül tartja a hatását. 
Ár/érték arányban is megállja a helyét, azt hiszem nem egészen 500 ft. körül kaphatóak, és rengeteg féle illat van belőle. A limitált kiadások azt hiszem kicsit drágábbak de mindenképpen 1000 ft. alatt vannak.
Szerintem nagyon jó termékek. Nálam kapnak egy 5*-ot.

Ti próbáltátok már az Yves Rocher ajakápolóit?
Nektek beváltak?

5 megjegyzés:

  1. Múltkor vacilláltam, hogy vegyek-e,de végül azért döntöttem egy sima bebe mellett, mert féltem, hogy ezek "giccsesen" illatosak lennének, és azt nem szeretem. Te hogy érzed? Erősen illatosak vagy inkább szolidabban?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szerintem egyáltalán nem giccses vagy tolakodó az illatuk, én nagyon szeretem őket! :)

      Törlés
  2. Szia nagyon tetszenek a cikkeid. Igazi csajos blog :) Hozzáteszem nagyon régen kerestem egy olyan blogot már ami illik hozzám Azt szeretném kérdezni, hogy ezek az ajakápolók hol kaphatóak és mennyiért lehet venni? Szívesen kipróbálnám. És miket ajánlanál még? Én piacon dolgozom a párommal olyan részen ami nem fedett és kint fúj a szél meg hideg van olyan kellene ami sokáig hat :) ~*KisCsillag*~

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia. Köszönöm, hogy írtál, és azt is, hogy egy díjat adományozol nekem, mindenképpen elfogadom, és ezek az ajakápolók nevetségesen olcsón kaphatóak akciósan nem egészen 500 ft-os áron, és azt hiszem akció nélkül is bőven 1000 ft alatt marad az ár. Az Yves Rocher üzletekben kaphatóak, illetve a webáruházukon keresztül is elérhetőek. Köszönöm még egyszer, a díjat. :) Nagyon örülök neki.

      Törlés
  3. Nagyon tetszik a blogod mint már írtam és örülnék ha megtisztelnél vele, hogy elfogadod elismerésül ezt a díjat :) http://fairyword18.blogspot.hu/p/dijak.html

    VálaszTörlés