2016. augusztus 14., vasárnap

Avon Ideal Flawless matt hatású nude alapozó

Sziasztok!

Pár kampánnyal ezelőtt rendeltem meg ezt az alapozót, ami akkor még újdonságnak számított az Avon kínálatában, és gondoltam, hogy nyáron nagyon jó társam lesz, hiszen könnyed formulát, és természetes hatást ígért a leírásban. Eddig tesztelgetem, és most gondoltam írok a kapcsolatunkról :)


A csomagolása nem egy nagy szám, a teteje jól záródik, de azért nem szívesen dobnám be a neszesszerembe, mert nem túl erős maga a tubus.
Az illata a szokásos Avonos alapozók illatát kapta, nincs vele gondom, nem tartós, felkenéskor még érezhető, de pillanatok alatt elillan, és nem marad semmilyen illat.


Közepes-könnyű fedést ígérnek, én inkább könnyű fedést véltem felfedezni, a bőrhibákat nem igazán tünteti el, legalább is egy rétegben nem, a jó hír viszont, hogy rétegezhető, és a második réteg után már egészen tűrhető. Bár megmondom őszintén én ezt nem szeretem annyira, szeretem egy réteggel letudni az alapozást, illetve korrektorral. 


Nagyon folyékony, már-már híg állagú, a Garnier BB kréméhez tudnám hasonlítani, nyomás nélkül csorog ki a tubusból, ha lefelé tartom. Ez abból adódik, hogy tulajdonképpen egy fluid alapozó, és vízalapú pigmentekkel van dúsítva, így nagyon könnyű eldolgozni. Természetes hatást lehet elérni vele, a száraz bőrűeknek mindenképpen ajánlom, hogy előtte hidratáljanak, hiszen hajlamos a szárazabb területek kiemelésére.
Matt hatása meglehetősen jó, nap közepén még simán matt, és nem fényesedik át. Fényvédőt nem tartalmaz, ez levon belőle kicsit, de pótolom a hidratáló krémmel.


5 árnyalatban kapható, szerintem eléggé eltalálták az árnyalatokat, minden bőrszínhez találhatunk megfelelőt. Tulajdonsága még, hogy alkalmazkodik valamelyest a bőr színéhez, de nyilván a legvilágosabb nem lesz jó a sötétebb bőrűekhez. Nekem a nude árnyalat van meg, ami nyár elején még jó volt, de most már kicsit világos.

Mindent összevetve nem a kedvenc alapozóm, de a nyári mindennapokra jó lehet, nem rendelném újra, mert nem tud többet mint egy BB krém, viszont nincs hidratáló hatása, cserébe matt, de a matt hatás miatt nálam csak nyáron jöhet szóba. :)

A termék 30 ml-es kiszerelésben rendelhető teljes áron 3.199 ft-ért, de akciókban kilehet fogni olyan 2.000 ft körül.

Ti próbáltátok már ezt az alapozót?
Nektek bevált?


Ha tetszett a bejegyzés lájkold a facebook oldalamat, ahol hamarosan nyereményjáték indul :)

Puszi Nektek! :)

1 megjegyzés:

  1. Ezt használom már pár hónapja, nagyon szeretem :) Nem szeretek több réteget felvinni, és egy is bőven elég, amit kell, nekem eltünteti, bár túl tartósnak nem mondanám... viszont a kőpúder párjával együtt egész jó :)

    VálaszTörlés