2017. október 20., péntek

Októberi Avon haul

A mark. rúzsos posztomnál már írtam, hogy az októberi Avon rendelésem kissé hiányos volt az első rendelésnél, így két alkalom kellett mire minden megérkezett. A múlt héten megkaptam a második részét is, így végre megmutathatom Nektek, hogy miket rendeltem ebben a hónapban.


Eve Duet parfüm (4.999 ft)

A kampány újdonsága az Eve Duet parfümöt rendeltem meg elsőként. A kétvégű illat felkeltette az érdeklődésemet, és miután megnéztem a mintákat eldöntöttem mindenképpen megrendelem.
Nagyon tetszik ez az új kiszerelés, a kettő az egyben dolog. 

(Érdemes figyelni a rendelésnél, mert bár én nem rendeltem, de igazán jó ajánlat, hogy a parfüm rendelésekor a két illat testápolói közül lehet egyet választani 399 ft-os akciós áron!)

A terméket a katalógus 2-5 oldalán találjátok illatmintákkal ellátott oldalakon.


Mark. folyékony matt ajakrúzs (1199 ft/db) - tanácsadói ajánlat

A november újdonsága lesz a mark. folyékony matt ajakrúzsai. Ezekről a termékekről már olvashattatok tesztet itt. Nem bírtam magamban tartani, a tapasztalataimat a termékekkel kapcsolatban. A novemberi kampányban 1.299 ft-os áron lesz elérhető, és a 10 matt szín mellett 10 fényes szín is bemutatkozik.


Avon szemkontúrceruza Storm (99 ft) - tanácsadói ajánlat

Egy másik tanácsadói ajánlat keretei között kaptam meg nevetséges áron egy szemceruzát, aminek nagyon örültem, még nem próbáltam ezeket a ferde végű ceruzákat de egészen jónak tűnik, és nagyon szeretem az Avon szemceruzáit.


Avon pénztárca (999 ft) - tanácsadói ajánlat

Egy gyönyörű pénztárcát is rendeltem kedvező áron, nagyon tetszett ez a bordós-lilás-fekete kombináció, teljesen őszi hangulata van, nagyon tetszik.


Ennyit rendeltem mostanság, a novemberi katalógus is nagyon jónak ígérkezik. Tele lesz karácsonnyal, amit én nagyon élvezek!

Ti miket rendeltetek ebben a kampányban?


Ha tetszett a bejegyzés kérlek lájkold a blog facebook oldalát az oldalsávban, vagy légy a rendszeres követőm, hogy értesülj az aktuális bejegyzésekről, nyereményjátékokról. A mindennapjaimat pedig az Instagramon követheted, szintén az oldalsávban megtalálod! Köszönöm!

2 megjegyzés: