2014. október 26., vasárnap

Maybelline Color Tatto - Pink Gold


A Glamour-napok alkalmával beszereztem ezt a gyönyörű árnyalatú Color Tattoot. Ez az első Tattoo-m, nagyon sok bloggernél olvastam már róla, és úgy gondoltam, így hogy újra elkezdődött a suli, a rohanós reggeleken jól fog jönni. 



Gondolom nem kell ecsetelnem, hogy elvileg mit is tud a Color Tattoo, így inkább a véleményemet írom le. Amikor olvastam róla, rögtön megfogott a gondolat, hogy egy szemfesték, ami akár 24 órát is kitart.  Nyilván tudjátok, hogy ez így nem igaz. De tartós, bár az én szememen nagyon kevés termék marad fent 9-12 óráig és sajnos ez sem az ami fent marad, de a színe kárpótol. 


A csomagolása nagyon praktikus, könnyű belenyúlni. A termék maga könnyen felvihető és nagyon jó az állaga. Az újainkkal vagy ecsettel is felvihető. Én általában az újaimmal viszem fel. 



Bár a mindennapokra nem használom ezt a szín, mert túl fényes, és csillámos így a tél közeledtével, de egy barnásabb árnyalatot még biztosan beszerzek. Ez az árnyalat viszont tökéletes egy vacsorához, vagy szemhéjalapként hasonló színű szemhéjpúderrel fixálva :) 


Szerettem volna egy sminket készíteni nektek de az időjárás nem kedvez túlságosan a természetes, és valódi fotóknak, vakuval pedig mint tudjuk nem olyan a szín, így csak egy swatch-ot hoztam nektek. 

Ti használtok Color Tattoo-t? Elégedettek vagytok vele?

2 megjegyzés:

  1. Én is a Glamour napok alkalmával szereztem be ezt a színt. Már előtte volt egy CT-m. Nekem mindkettő nagyon tartós pedig fedett szemhéjam van. Amin meglepődtem az az, hogy egy picit más az állaga a kettőnek. Ez a rózsás szín sokkal puhább mint a barnáé, de ettől függetlenül mindegyik ugyanolyan szépen felvihető, építhető és tartós. :)

    VálaszTörlés
  2. Tuti, hogy még én is beszerzek egy barnás árnyalatot :)

    VálaszTörlés