2016. január 18., hétfő

Újdonság az Avonnál - Matt rúzs

Sziasztok!

A legutóbbi Avon rendelésemnél már láthattátok ezt a matt rúzst, ami a februári kampányban lesz először megrendelhető, így gondoltam leírom a véleményemet róla, hátha kedvet kaptok, és már a megjelenéskor lecsaptok rá.


Már a csomagolása is nagyon tetszik, a fekete rész az egész csomagolásban matt. Az ezüst részek pedig fényesek. 
A termék 3,6 g tehát egy átlagos rúzs, és nekem a Posh Petal árnyalatban van meg, de a következő kampányban valószínűleg rendelek még belőle legalább egy árnyalatot, szóval ebből is gondolhatjátok, hogy a termék elnyerte a tetszésemet.



A rúzs nagyon bársonyos, nagyon könnyű vele dolgozni szinte siklik az ajkaimon, ne szárítja az ajkakat, és nem csomósodik, nem gyűlik össze a pici ráncokban, viszont nem árt ha hidratáltak az ajkaid a használat előtt, mert a matt hatása miatt elég rendesen felhívja a hibákra a figyelmet. Sajnos, én nem hidratáltam rendesen a használata előtti napokban, és így ezt tapasztalhattam. 



A színe nekem nagyon tetszik, egyébként nagyon erős fedése van, egy húzással eléred ezt az árnyalatot, és nem kell vele szenvedni, hogy 10x-20x átkened és még mindig nincs meg az a szín amiért te megvásároltad.
Tartósságát tekintve, hát nem egy hosszan tartó rúzsról van szó, az iváspróbát még csak csak, de az evést már nem állja meg, többször is újra kell kenni egy nap.



Összességében Nekem nagyon tetszik, és nem bántam meg hogy megvásároltam, ez az első kifejezettem matt ajakrúzsom, illetve folyékonyból van már a bemutatott ebay-es, de rendes rúzsom még nem volt ez előtt, de tényleg ez nekem nagyon tetszik, remélem hogy a többi árnyalat is ilyen jó lesz.

A februári katalógusban 979 ft-ért fogjátok tudni megvásárolni a 15 árnyalat bármelyikét, vagy akár mindent :D


Ha kipróbáltátok feltétlenül írjatok róla, hogy csak én vagyok elfogult a termékkel kapcsolatban, mert ez az első matt rúzsom, vagy tényleg bejön azoknak is, akik már több matt rúzst használtak!
Puszi! :)



9 megjegyzés:

  1. Válaszok
    1. Már is pótolom, készült pedig csak sajnos elfelejtettem beletenni a bejegyzésbe, azonnal frissítem :)

      Törlés
    2. na, így már más :D örültem, hogy írtál róla pozitívat, mert ezt az árnyalatot kb mindenhol lehúzzák meg azt mondják rossz :) én a Coral Feverre pályázok egyébként :3

      Törlés
    3. Nekem is az a következő "áldozatom". Nem írnék róla jót, ha nem így lenne. :)

      Törlés
  2. Hol vannak a képek élesben? Vagy legalább kézen?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Azonnal frissítem, készült pedig csak sajnos kimaradt a bejegyzésből.

      Törlés
    2. Köszi. :) Nagyon szép ez a szín, de így télen nem merném bevállalni, félek, hogy szárítana.

      Törlés
  3. A múltkori katalógusból én is rendeltem kis rúzsmintákat (bár elvileg nem jött meg mind :( ), úgyhogy nagyon kíváncsi leszek rájuk :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ha van kedved, majd írd meg, hogy Neked hogy tetszett :)

      Törlés