2016. május 28., szombat

Tavaszi kedvencek

Sziasztok!

Lassan vége a tavasznak, jön a nyár, és gondoltam megosztom veletek a tavaszi kedvenceimet, mert van belőlük bőven, elég sok újdonságot próbáltam ki legalább is számomra újdonságot. Van benne olyan amit végig használtam, és van olyan is ami pár használat után bekerült ide.
Nézzük is.


Ez a termékem már el is fogyott, ez a Dr. Scheller Gránátalma arcfrissítő lotion, imádta a bőröm, és biztosan újra fogom venni, még nem kerestem rá, de remélem rendelhető valamelyik webáruházban.
Ide kattintva olvashattok róla egy tesztet. 


Óriási kedvenc ő a nagybetűs kedvenc ebben az évszakban az Yves Rocher 4 az 1-ben bőrhibák elleni arcápolója, csodát művelt az arcbőrömmel, azt hiszem ez az a termék ami nélkül nem akarok élni :) Itt olvashatjátok a tesztet.


A nagy termékszelektálás alkalmával találtam meg ezt a Garnier Moisture Match hidratálókrémét, nagyon szerettem ebben az évszakban ez volt a hidratálóm, kb. háromnegyede volt még meg, és nem is értem, hogy akkor mikor megvettem miért nem használtam el. Na mindegy kedvenc volt, jól hidratált, nem zsíros lett a bőröm, hanem hidratált, nem volt ragacsos, egy nagyon kellemes érzés volt az arcbőrön viselni. Sajnos ez is elfogyott, most egy Balea arckrémet fogok elkezdeni használni, remélem az is lesz ennyire jó. 


A Cuticura száraz bőrre való arclemosója vált szintén nagy kedvencemmé, sajnos ez is kifutós termék volt, így keresem az utánpótlást bár még van benne egy kevés. Nagyon szeretem, a használata óta nincs kiszáradt terület az arcomon, aminek nagyon örülök. A tesztet itt olvashatjátok el a termékről.


Előre is elnézést a csomagolásért, de nem igazán ragad már oda mert kb. 2-3 db van benne, ez pedig nem más mint a Balea micellás arctisztító kendője amiből 2-3 csomaggal használtam már el, és nagyon szeretem. Lustább napokon tökéletesen elvégzi egy kendővel az egész arcápolási rutinomat, na jó kivéve a hidratálást. :) Nagyon szerettem, és tudom már ígérem egy ideje de most már tényleg hozok Nektek egy tesztet :)


Rimmel Lasting Finish  25 órás alapozóját már láthattátok a téli kedvencekben, most újra itt van, hiszen a Glamour-napok alkalmával újra vásároltam, és újra beleszerettem ebbe a termékbe. Az Yves Rocher alapozóval együtt első helyen állnak, de mivel a téli kedvencekben az Yves Rocher termék szerepel ezért ide most ezt hoztam. :)


A Glamour-napokon beszereztem a Catrice Camouflage folyékony korrektorát, ami nem meglepően Nekem is a kedvencemmé vált. A szem alatti karikák ellensége, a szorgalmi időszakban nagyon jó segítőtárs a reggeleken. 


Két Rimmel Stay Blushed! terméket hoztam a kedvenceimbe, mostanában rákattantam ezekre a krémes pirosítókra, nagyon bejött ez a terméktípus ebben az évszakban, ennek a két terméknek pedig különösen szép tavaszi színeik vannak. Egész jól bírták a mindennapi megpróbáltatásokat. A hiedelmekkel ellentétben szerintem van olyan tartós mint a porállagú tesóik.


Már régóta van Baby Lips-em de a Glamour-napokon beszereztem a Strike a Rose árnyalat mellé egy Pink Punch árnyalatot, és most teljesen rákattantam, ezekre a termékekre. Nagyon szeretem én is őket, mint sokan mások. Jól hidratálnak, és szép a színük. 


Az Yves Rocher gyümölcsmagokkal dúsított radírozó hatású tusfürdőjét, sokat használtam, ez egy vadszeder illatú változat, jól radíroz, és isteni illata van ami órák után is érezhető. Nem szárította a bőrömet, mondjuk különösebben nem is hidratált. Egy mínusz, hogy nagyon nagyon híg az állaga, de a radírozó szemcsék nagyon kényelmesek, se nem túl durvák, se nem gyengék, pont jó, mondjuk mindennapi használatra ajánlják, de én nem használtam mindennap, biztosan beszerzek még belőle pár illatot. 


Syoss Repair Therapy sampon, és balzsam kombója hosszú idő után újra életre keltette a hajamat, nagyon szerettem, két szettet is vettem belőle. Viszont most úgy gondolom váltani fogok, mert nem szeretnék úgy járni mint a Garnier Goodbye Damage szettel, hogy annyira megszokta már a hajam, hogy nem ér semmit. Lényeg a lényeg, hogy ezt a duót nagyon szerettem.


Nem rég volt még amikor írtam, hogy sok vacillálás után a Syoss hővédője helyett a Balea hővédőjét vettem meg, és egyenlőre nem bántam meg, teszi a dolgát, sokkal jobb mint a Kallos ilyen terméke, vagy az Avon-é. Nem nehezíti el a hajat, de érezhetően kellemesebb a hajam tapintása vasalás után. az illatával nincs bajom, egyetlen kifogásom ellene, hogy nagyon-nagyon erősen permetez egy fújásra és nagyon sokat, de ez nem vészes. 


Körmös kedvencet még sosem mutattam Nektek, de most ennek is eljött az ideje idén tavasszal a Diamond Nails géllakkját használtam a legtöbbször, ezúton is köszönöm az unokatesómnak, mert ő adta kölcsön, lassan ideje is lesz visszaszolgáltatnom, egyébként egy nagyon szép rózsaszínes picit csillámos szín, a 31 árnyalat a termékcsaládban. 


A kedvenc izzadásgátlóm egy Nivea golyós dezodor volt, jó az illata, jól véd, teszi a dolgát az biztos, arról nem tudok nyilatkozni hogy 48 órát tényleg biztosít-e de fürdéstől-fürdésig elégedett vagyok vele, most nyárra már egy spray-t szereztem be, de ezt még mindenképpen elhasználom, a fekete-fehér ruháim felvételekor ez jobb lesz mint a spray.


A kedvenc illatom a Little Pink Dress parfüm volt, könnyed tavaszi illat, nyárra túl sok lenne, de egész évszakban jól elvoltam vele, alig használtam mást ezen kívül.

Jó kis lista lett a végére, elég sok mindent ide tudtam venni, hála Istennek, nagy kevés csalódás gyűlt össze mostanság, nagyjából mindent megszerettem amit vettem.

Ti hogy álltok a tavaszi kedvencekkel? 

Remélem tetszett Nektek ez a bejegyzés. Élvezzétek a napsütést. Szép Hétvégét Nektek! :)

3 megjegyzés:

  1. Lehet, hogy az Yves Rocher radírozós tusfürdővel én nyúltam mellé (amúgy szeretem a márkát, és a barackos tök jó volt), de erről a vadszedresről egészen más a véleményem. Milyen radírozós szemcsék? Vagy akkor az enyémben nem voltak ilyenek? Ugyanis én semmit nem éreztem, sőt azok a kis magvak megőrjítettek, mert lemosni is alig bírtam, utána meg a zuhany alja olyan volt, mintha hangyákkal lett volna tele :/ Az illata se jött be, azóta is a polcomon csücsül.

    VálaszTörlés
  2. Sajnálom, hogy nem jött be, nekem nagyon bejött. Nagyon érzékeny a bőröm, így ezek a benne található magvak, amik radíroznak, az én bőrömnek tényleg nagyon jó volt, az illata meg nekem nagyon tetszik. Viszont, beszeretnék szerezni belőle másik illatot, a barackos még kapható?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen! Múltkor láttam az Arénában lévő boltjukban, sőt még a régi fajta tusfürdők is kaphatóak, igaz, kis kiszerelésben.

      Törlés