2016. június 3., péntek

Termékek amelyekre biztosan nem költök többé #2

Sziasztok!

Valamikor év elején már megmutattam az akkoriban összegyűlt csalódásaimat, termékeket amik nem váltak be. Most összegyűlt egy újabb adag amit már érdemesnek tartok megmutatni, és írni róluk, hogy mi a kifogásom velük. Természetesen nem azt mondom, hogy senkinek nem válhatnak be, de nekem nem váltak be. 


Az első termék egy Kallos Hővédő Hajvasaló Permet, aminek egy jó tulajdonságát tudom megemlíteni, mégpedig az árát, mert olyan 5-600 ft körül van azt hiszem. Nagyon nagy csalódás volt ez a termék, ragacsos lesz tőle a hajam, és kezelhetetlen. Ha vizes hajra fújom, mire megszárítom megkeményedik a hajamon, több esélyt is adtam neki, mindig ugyanez történt. Teljesen kiszárította a hajam, úgy pedig lefeküdni a használata után, hogy nem mosod ki a hajad, kész öngyilkosság.
A másik termék egy még nagyobb csalódás, mégpedig a kedvenc márkámnak a terméke az Yves Rocher Színvédő samponja, az illat sem a legjobb,de ezt még megbocsátanám neki, de egyszerűen olyan szinten kiszárítja a hajam, hogy amikor ezzel kimosom, mindegy utána milyen balzsamot használok, még egy esélyt kap tőle a termék, mégpedig azt, hogy megvásárolom a hozzávaló balzsamot, és hátha úgy használható, szóval bekerült ide, de ha változik a véleményem arról mindenképpen szólok, jelen pillanatban nem venném újra, és nem is ajánlanám senkinek. 


A két körömlakklemosó csalódásomat tulajdonképpen a lustaságomnak köszönhetem, mármint nem azt, hogy maga a két termék nem működik, hanem azt, hogy megvettem, ugyanis én már évek óta az Isana körömlakklemosóját használom, de az elfogyott, még Glamour-napok előtt, és lusta voltam elmenni a Rossmann-ig így vettem egy Ebelin lakklemosót, ez egy borzalom, nem használ semmit, se a lakkot nem mossa le, de még arra sem jó, hogy a ragasztót leszedjem vele, az illata... nem illat ez egy szagfelhő amit hagy maga után, nagyon nagyon erős, szinte megfájdul tőle a fejem, és az orrom??! :D na jó lehet hogy az nem lehetséges, de a fejem nagyon fáj tőle. A Coop acetonmentes adagolópumpás körömlakklemosója egy fokkal jobb mégpedig annyival, hogy nem fájdul meg a szagától a fejem, de még ez is a használhatatlan kategória, valamilyen olajos, nem tudom milyen csúszós réteget hagy maga után, amire nem lehet lakkozni, illetve lehet, de nagyon lassan szárad meg még a gyorsan száradó lakk is, illetve ha mégis megszárad egy napon belül lepattog, az adagolópumpa része is katasztrófa orrán-száján jön a folyadék. 



A Garnier mineral ActionControl izzadásgátlója, ami alkohol, és parabén mentes termék is idekerült sajnos. Az illata az nem rossz, sőt még a hatása sem lenne rossz, viszont a harmadik-negyedik használat után észrevettem, hogy kisebesedett a hónaljam alatt, és nagyon fájt. Egyből erre a termékre gondoltam, mivel más újdonságot nem használtam. Aztán mikor elmúlt, én a teljesen őrült adtam neki még egy esélyt, de minek, hiszen ugyan ez lett a vége, nem tudom miért használtam újra, de legalább biztos lehetek benne, hogy ez a termék okozta. A következő termék, egy Avon Care termék mégpedig a kakaóvajas ajakápolója, aminek az illata az nagyon tetszik, a hatása is megfelelő ilyen tavaszi időben, viszont az állaga és az a folyamat amíg kiapplikálom a terméket a csomagolásából az elveszi a másik két jó tulajdonságot. Nagyon kemény a benne lévő terméket nagyon nehezen lehet kinyomni a tubusból, és ez a kemény terméket magával a ferde részével, ami a felvitelt biztosítaná, vagy segíteni, azzal sem lehet eloszlatni, max. az ujjaimmal. Mindegy valahogy elhasználom majd de biztos nem táskába dobálós lesz, hiszen egyáltalán nem praktikus a használata. 
A következő termék maga a nagybetűs KATASZTRÓFA, komolyan mondom ez a termék a pokolból jött közénk, mégpedig a Vintage Body Peeling ami egy citromfű illatú testradír. Az illata valami borzasztó, de egy héten egyszer elviselhető lenne. A dolog pocsék része ott kezdődik, hogy ez a termék elviselhetetlen. Borzasztóan durva, nem az elviselhető kategória, hanem olyan ami már már fájdalmat okoz. Aláírom, vannak akik ezt szeretik, én is szeretem az erősebb radírozó szemcséket tartalmazó termékeket is, de ez a fájdalom nem éri meg. A lemosása, az valami szörnyű. Olajos érzetet hagy maga után, ami ugye taszítja a vizet, ezért elnehezíti a bőrt, és ezt az olajos cuccot nem bírja beszívni a bőröm száraz állapotában sem, még másnap is érezhető ami baromi idegesítő. Mindenesetre nem ajánlom senkinek ezt a terméket. Igazából valószínűleg nem dobom ki, mert a lábamra elfogom használni a talpamra és a kezemre amikor kijön az allergiám és hámlani kezd, de a testemre biztosan soha többé nem fogom használni. 
Az Isana készre vágott, gyantája is egy borzalom volt számomra, egyáltalán nem tudtam eltávolítani vele a szőrszálakat, egyszerűen odaragad a gyanta és semmi más nem történik, ablakon kidobott pénz ez a termék. Kb. a fele még benne van, de már nem kísérletezgetek vele tovább megy a kukába.



Két sminktermék is bekerül ide, az első egy Catrice Prime and Fine szemhéjalapozó, amit már régen ki kellett volna dobnom, mert borzalmas legalább is számomra, semmit nem ér, nagyon krémes, és a olajos hatása van. és mászkál ide oda a szemhéjamon festékestől mindenestől. Egyáltalán nem vált be, pedig nagyon szerettem volna szeretni. A másik termék egy korrektor még pedig az Avon Calming effects Fair árnyalatú terméke, ami a Fair árnyalat ellenére nagyon sötét, és beül a szem alatti területen a ráncokba, és egyébként is az állaga sem az igazi, nehezen eldolgozható, szeretem az Avon korrektorait, de ez nem lett a kedvencem. 



A Coop Kamillás baba törlőkendőjét szavakkal nem tudom leírni. Az illata sem kellemes, de az hogy konkrétan vettem egy csomag kendőt, ami nem nedves, hanem éppen csak rálehet fogni, az kicsit felidegesített. Végül is arra használtam el, hogy az asztalomat törölgettem vele, arra jó volt, másra nem.

Ezek a termékek, amik mostanában nem voltam megelégedve, és biztosan nem ajánlanám senkinek. Bevált Nektek ezek közül a termékek közül valami? Csak Nekem nem működnek ezek a termékek? 

Puszi Nektek! :)

1 megjegyzés:

  1. Én a dm-es lakklemosót veszem védelmembe, mert bár tényleg botrányosan erős az illata, de a dolgát szépen elvégzi, szinte fillérekért.
    Viszont mint ahogyan te is írtad, tényleg mindenkinek más válik be, hiszen ahány lány, annyi szokás és elvárás. 😉

    VálaszTörlés