2016. június 24., péntek

Avon Shine Burst ajakrúzsok teszt

Sziasztok! 

Ma a júliusi Avon katalógus újdonságáról írok Nektek. Az Avon haul bejegyzésben egy árnyalatot láthattatok már, de időközben beszereztem még egyet.


Először is nem tudok elmenni amellett, hogy a csomagolásról ne ejtsek pár szót. Gyönyörű csomagolást alkottak ehhez a kollekcióhoz. Nekem mind a két árnyalat ebben a nagyon szép rose gold árnyalatú ám ujjlenyomat gyűjtő csomagolásban érkezett. Azt hiszem ezen kívül még van lila, piros, és pink csomagolású. Az árnyalatokhoz illő a csomagolás. Tulajdonképpen a Luxe kollekció csomagolásától annyiban különbözik, hogy az alján ott a fekete sáv, amibe bele van írva, hogy Avon. A színén kívül nagyon jól záródik, bátran belehet dobni a táskába ha arról van szó. 


Én két nude árnyalatot rendeltem meg az egyik a Nude Shine, a másik pedig a Peach Punch, Egyébként 15 árnyalatban elérhető, vannak nude-ok, rózsaszínek, vörösek, és lilák.


Megmondom őszintén, hogy a két árnyalat közül egyik sem hasonlít teljesen a katalógusban látható színekkel, de azért belehet őket saccolni. 3g-os termékek. 
Amit ígér, ragyogás, fedés, és illat. Simító papyát, kondicionáló kókuszolajat, valamint hidratáló gránátalmát tartalmaz. Tehát elvileg egy hidratáló formulájú rúzsról van szó. Tényleg igaz, mert egyáltalán nem szárít, és nem ül bele a ráncokba, nem igényelnek az ajkak a használata után sem ajakápolást, pedig Nekem igazán szárazak szoktak lenni, és szinte minden rúzs után kiáltanak a hidratálásért.


Kezdjük is a Nude Shine árnyalattal, itt a ragyogás kicsit megtévesztő, mert tele van csillámokkal, és ezt az árnyalatot ezért nem szerettem. Egyébként szép szín lenne, viszont hamar lekopik, és ezek a kisebb-nagyobb csillámok ott maradnak az ajkakon, amiket én egyáltalán nem bírok elviselni. Gyorsan kopik, és nem fed túl szépen, ennek inkább szájfény hatása van. Valamint szerintem ehhez a barnás árnyalathoz inkább arany csillámok mennének, de ez ezüst csillámokkal van tele. Ráadásul a csillámok összevissza mászkálnak. Tehát ez az árnyalat egyáltalán nem megnyerő, a csillámok nélkül talán még lenne esélye nálam, de így nincs talán egy szilveszteri nagyon csillámos sminkhez amikor nem gond, hogy elmászkálnak a csillámok de a mindennapokban túl sok, és túl csillogó.


A másik árnyalat a Peach Punch ami egy szép korallos-barackos árnyalat, és ezt sokkal jobban kedvelem mint a fent említett Nude Shine-t. Először is teljesen csillám mentes, másodszor is, sokkal erősebb a fedése mint az előzőnek, és sokkal kellemesebb, kényelmesebb viselet számomra, mert nem kell aggódnom a fránya csillámok miatt. Tartósabb is mint a tesója, de ez sem egy extra lasting,  egyenletesen kopik. Az ivást még csak csak kibírja, de az evést egyáltalán nem, többször kell frissíteni napközben, de az árnyalata valamennyire kárpótol. 


Az felső a Peach Punch az alsó pedig a Nude Shine árnyalat.

A júliusi katalógusban 899 ft-ért megrendelhetőek. 

Mindent összevetve azt hiszem több árnyalatot nem fogok megrendelni belőlük, inkább ragyogó szájfények, mint rúzsok, a Nude Shine nagy csalódás, a Peach Punch viszont egész jó lesz a nyáron. :)

Remélem tetszett Nektek ez a bejegyzés.
Ha megrendeltétek, mi a véleményetek Róla?
Nektek bejött a termék?
Melyik árnyalatot rendeltétek meg?

Puszi Nektek! 


2 megjegyzés:

  1. Húú, jó hogy írtál róluk, mert terveztem én is rendelni belőle (ráadásul azthiszem pont ezt a kettőt) de egyáltalán nem győztek meg, ezek után nem fogok. :)

    VálaszTörlés
  2. Szia! Ha még meg van a nude shine, megvenném!

    VálaszTörlés