2016. július 4., hétfő

Anew Vitale sminkalap

Sziasztok!

Ma az Avon megújult Anew Vitale termékcsalád új tagját mutatom be Nektek. A  múlt hónapi Avon haul bejegyzésemben láthattátok először a blogon ezt a terméket. Azóta használom körülbelül, és gondoltam leírom, hogy milyen tapasztalataim vannak ezzel a termékkel kapcsolatban.


A terméket egy dobozban szállítják ami megegyezik a tubus csomagolásának mintájával. A csomagolásról nem igazán tudok mit mondani, egy egyszerű letisztult csomagolása van, a kupak csavarható mint általában ezeknél a tubusos termékeknél.


A csomagoláson nem sminkalapként van megnevezve, hanem arckrémként, amin először kicsit meglepődtem, de aztán láttam, hogy tényleg egy sminkalappal lesz dolgom. 
A leírás szerint bőrfinomító Perfect Cell komplex-szel és selyemkivonattal dúsított termék, ami hozzájárul a bőrsejtek megújulásához és segít abban, hogy a bőr tónusa egyenletes maradjon és csökkenjen a ráncok megjelenése. 
Gondoltam rossz nem lehet egyébként is szerettem ezt termékcsaládot, és még az ára is elég kedvező volt. 


Aki próbálta már a Maybelline Baby Skin bázist, azoknak ez a termék nagyon hasonlíthat rá, talán annyi a különbség, hogy a Maybelline terméke zselésebb ez pedig krémesebb. Még egy valami ezután a krém után kicsit fényesebb marad az arcbőr, de nálam ez egyáltalán nem probléma, sőt örülök neki. Szóval az illata számomra kellemes, bár érzik, hogy parfümös termékről van szó, de egyáltalán nem erős legalább is Nekem nem.
Azt írja, hogy hidratáló hatása is van, amit alá tudok támasztani, hogy ha ezt használom, egyetlen alapozó sem emeli ki a száraz részeket, még azok sem, amik azelőtt kiemelték akár a Maybelline termékét használva, akár más sminkalapokkal. Ezt is ugyan úgy használom mint az összes eddigi sminkalapomat, azaz teszek alá még hidratáló krémet, és így végre a matt hatású alapozókat is tudom használni, amiket ezelőtt nem részesítettem előnyben, mert kiemelték az arcom szárazabb részeit. Nem nehezíti el a bőrt, érzem, hogy lélegzik a bőröm akármilyen alapozó alatt ha ezt a terméket használom, simává, és puhává teszi, és egész nap tartja a sminket. Érezhetően egy réteget von a bőr és az alapozó közzé, ezáltal az alapozó közvetlenül nem érintkezik a bőrrel, így a hidratáltság egész nap érezhető. A reklámjában láthatjátok, hogy mindenféle alapozó nélkül is ajánlják a bőrtökéletesítésére, és egységesítésére, ezt még nem próbáltam ki, csak alapozóval használtam, de ami biztos, hogy bár nem tett a pórusaimmal csodát, de a használata óta kicsit mintha összehúzódtak volna. 

Mindent összevetve elnyerte ez a termék a tetszésemet. A Maybelline termékkel szemben nálam egy félponttal többet ért el, a hidratáltabb érzés miatt, bár a Maybelline termékét is bármikor újra venném. Az ára teljes áron magasabb mint a Maybelline bázisnak mert 2.899 ft míg a Baby Skin 1.999 ft ha jól emlékszem, de a katalógusban akciósan mindenképpen megvásárolható 2.000 ft alatt. A júliusi katalógusban debütál majd a termék ahol 1.699 ft-ért megvásárolható. Akinek a Maybelline terméke bevált, azoknak ez is befog biztos vagyok benne. A nyári nagy melegben teljesen jól megállta a helyét, és úgy gondolom a hidegebb időjárás sem fogja befolyásolni a hatását.

Próbáltátok már ezt a terméket? Tanácsadónők ti megrendeltétek?
Esetleg megrendelitek a júliusi katalógusból?

Puszi Nektek!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése