2017. március 22., szerda

Levendula te csodás! :) Planet Spa Relaxing Provence fürdőtej

Nagyon szeretem a Planet Spa termékeit, és még valamikor decemberben került hozzám egy  fürdő tej, amit még csak most tudtam kipróbálni, mert a vizsgaidőszakban, illetve a félév kezdés elején nem volt túl sok időm forró fürdőket venni. Mivel mostanában többször sikerül egy kicsit feltöltődni egy kád forróvízben, így eljött ennek a terméknek az ideje. 


A csomagolása a szokásos Planet Spa fürdőtermékek csomagolása, de ezt az ezüst levendula csíkot az alján nagyon jól eltalálták.
Nagyon kellemes illata van levendula, és jázmin, de a levendula a domináló illat a habfürdőben. Sajnos a képen nem látszik, mert elég könnyedén összerázódik a termék, de egy kétfázisú fürdőtejről van szó. Tehát használat előtt össze kell rázni, és úgy máris könnyedén használható a termék.
Nagyon jól habzik, és nagyon finom levendula illat van az egész fürdőszobában érezhető még órákkal a fürdés után is ez az illat. Ezt még azoknak is bátran ajánlom, akik nem szeretik a levendula erős illatát, a jázmin illata nagyon sokat finomít az amúgy erős, és jellegzetes levendula illaton, így egy nagyon kellemes egyveleget alkotnak. Én használom a termékcsalád kézkrémét is, annak sokkal de sokkal erősebb jellegzetes levendula illata van.


A bőrön nem érezhető túl sokáig az illat, de a fent említett fürdőszobát betelítő illat kárpótol érte. Egyáltalán nem szárította a bőrömet, sőt talán még kicsit hidratálta is. 
Az állaga nagyon híg, tényleg olyan tej állagú, és ha hiszitek ha nem - legalább is én kételkedtem- 3 kupkanyi termék hatalmas habot tud képezni. Tökéletes relaxáláshoz, kellemes, nyugtató érzés ezt használni. 250 ml terméket kapunk ami szerintem elég sokáig elegendő, hiszen három kupaknyi terméket elég használni a tökéletes fürdőzés élményéhez.

Az eredeti ára ha jól emlékszem 1.699 ft akciósan pedig olyan 1000-1200 ft között is megrendelhető.

Ti próbáltátok már ezt a terméket? 
Nektek bevált?
Szeretitek a Planet Spa termékeit?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése