2017. október 13., péntek

Nyári vásárlások 3. rész Sminktermékek

Te jó ég, hogy ezzel a bejegyzéssel milyen régóta le vagyok maradva, nem hiszem el. Azt hittem rég megcsináltam, ideje lesz vezetnem ezeket a dolgokat. Lényeg a lényeg, hogy jobb későn mint soha, és legalább már azzal is kiegészíthetem, hogy mi a tapasztalatom ezekkel a termékekkel.
Fogadjátok szeretettel. Nem biztos, hogy a pontos árakra emlékezni fogok, így kérlek nézzétek el hogy ha valami árát csak hozzávetőlegesen írom.
Most a Glamour-napok alatt hátha hasznos lesz ez a bejegyzés, hiszen ezek közül egész sok mindent megvásárolhattok kedvezményesen. 


Catrice krémes kontúr paletta

A Catrice leárazásokon vettem ha jól emlékszem 699 ft-ért, és bár nem vártam tőle sokat, de nagyon megszerettem. Azóta szinte minden nap használom, és sajnálom, hogy nem táraztam be belőle.


Cartice Prime and Fine kontúr paletta

Nagyon szeretem ezt a terméket is, bár azt hittem kicsit pigmentáltabb, de a hétköznapokra pont jó. A highlighter színt nagyon ritkán használom csak, de mivel ezt is a kiárusításon vettem, így ez is megérte azt a 699 ft-ot.


Lovely Silver highlighter

Olyan 800 ft körül van ha jól emlékszem, és nagyon szeretem. Szinte minden nap ezt használom, és letolta a trónról az Alverde folyékony highlighteremet. Nagyon jól pigmentált, gyönyörű fényt ad, és szerelem.


Lovely bronzosító

Ez olyan 1000-1200 ft körül van, de teljesen megéri, extra nagy adag, kb. életem végéig elég lesz. Nyáron tökéletes télen nekem túl bronzos, és így ilyenkor csak akkor teszem fel, ha tudom, hogy sütni fog a nap, bár erre mostanában egyre kevesebb a remény. Jól pigmentált, picit porzik, de szeretem.


L'oreal Genius 4 in 1 alapozó, primer, korrektor, és púder

Erre emlékszem, hogy 2500 ft-ba került. A kapcsolatunk még elég mély gödörben van, az első találkozásunk egyenesen szörnyűre sikerült, így megmondom őszintén mostanában kezdtem el újra használni, mihelyst jutok vele valamire írok róla.


Catrice szemhéjpúder paletta

Ezt is a leárazásokon vettem 699 ft-ért, és megmondom őszintén, hogy azóta csücsül a fiók mélyén mert még nem használtam, de most hogy itt az ősz egyre inkább kerülnek előtérbe ezek a barnás árnyalatok, így mindenképpen használatba veszem a közeljövőben.


Rimmel Lasting Finish primer

Ezt 900 ft-ért vettem ha jól emlékszem a Rossmann-ban. A második, vagy harmadik tubus amit haszálok ebből a primerből, nekem bevált, bár nyilván nem ér fel a Maybelline Baby Skin primerrel, de azért a hétköznapokon teljesen jól elvagyunk. 


Essence Matt Matt Matt szájfény

Borzalom, az illata, a finish-e ami minden csak nem matt, és az egész termék egy ragacsos állagú, már rég kidobásra ítélt termék. Nem szerettem meg, többször próbáltam de valahogy mindig ide jutottam, hogy alig vártam, hogy letöröljem. Olyan 900 ft környékén van, de kb. 1 ft-ot sem ér.


Essence matt mono

A Müllerben találtam rá talán 200 ft-ért és ami meglepett, hogy érintetlen volt. így megsajnáltam és elhoztam. Szürke matt árnyalat, és nagyon jól pigmentált. Teljesen megérte ezt az árat, többet nem hiszem hogy adtam volna érte de ennyiért tökéletes mélyítő szín.


Essence The velvet mono

Azt hiszem 350 ft-ba került. Ha jól emlékszem, de valami kosárból szedtem ki, és nem az állványról. Érintetlen volt ez is, így haza jött velem. A tökéletes satírozó szín számomra. Szinte minden sminkemben benne van. Örülök, hogy megvettem, és sajnálom, hogy ott hagytam a többi árnyalatot. 


Alverde mono

250 ft-ért vettem, és bár pigmentáltam színre számítottam a belső szemzúgban tökéletesen végzi a dolgát. Párszor már használtam, és akkor tetszett, így nem bántam meg.


Catrice paletta

A Müllerben láttam meg ezt a szépséget, olyan 2500 ft körül volt az ára, de lehet olcsóbb volt. Teszt várható róla hamarosan. Abban kiderül majd, hogy megérte-e, de mindenesetre a színek nagyon szépek. 


Így hogy elnézem elég sok Catrice terméket vettem, és elég sok mono-t bár én a legritkább esetben vásárolok csak ilyen mono termékeket, általában kiárusításkor, sőt szinte mindig csak akkor, de ezek annyira édesek voltak. Egyetlen igazi csalódás volt az Essence Matt szájfény ami ennyi terméknél úgy gondolom belefér, de azért sajnálom.

Nektek vannak ezek közül a termékek közül kedvenceitek? 
Vagy esetleg olyan ami nekem bevált, nektek pedig anti kedvenc?

Ha tetszett a bejegyzés kérlek lájkold a blog facebook oldalát az oldalsávban, vagy légy a rendszeres követőm, hogy értesülj az aktuális bejegyzésekről, nyereményjátékokról. A mindennapjaimat pedig az Instagramon követheted, szintén az oldalsávban megtalálod! Köszönöm!

2 megjegyzés:

  1. Klassz dolgokat szereztél be. A Catrice púderes kontúrt én is szeretem és használom, még a szemsminkjeimben is. :) A Rimmel primer nekem semmit sem csinál.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Annyira sajnálom, hogy nem dupláztam a kontúrból. A primer nálam tényleg bevált. Sokkal tartósabb tőle a sminkem, bár azt gondolom, hogy ez bőrtípustól is függ. Nekem semmivel nem nyújt többet, mint a Maybelline primere, és ez olcsóbb.

      Törlés