2016. július 6., szerda

Júliusi Avon szerzemények

Sziasztok!

Már megszokhattátok, hogy mindig a hónap első napjaiban, de maximum az első hetében, hozom az aktuális Avon rendelésemet, nincs ez másképpen ebben a hónapban sem. Nem rendeltem túl sok mindent most, de szokásosan van benne pár újdonság is.


A katalógus elején volt egy kedvező ajánlat, miszerint ha két Avon Senses 250 ml-s tusfürdőt rendelek akkor az első ára 399 ft a másodiké pedig 299 ft. Így rendeltem a kedvencemből mégpedig a Delightful Orchardból és a Romantic Garnden of Edenből. Valamint egy újdonság is landolt nálam, mégpedig a Calming Tuscany amit az augusztusi kampányban fogtok tudni beszerezni, én 399 ft-ért vettem, és Ti is ennyiért rendelhetitek majd meg.


Rendeltem még egy szokásos szemceruzát a glimmerstick diamonds kollekciójából a Black Ice csillámos-fekete árnyalatot ami 849 ft-ba került.


Az Avon ecseteivel már régóta szemezek, és van is már pár darab, valamikor még készletben olcsón tudtam őket megvenni, de ez a darab nagyon megtetszett, ráadásul olcsó volt. A katalógusban szemöldöksatírozó ecsetként van feltüntetve, viszont valószínűleg én teljesen másra fogom használni. Puha, és jó minőségűnek tűnik elsőre. 499 ft-ért rendeltem.


Még egy újdonságot beszereztem, a Planet Spa termékcsalád egy újabb "gyermekének" a Relaxing Provence Spa-nak a kézkrémét, pont elfogyóban van az előző ami a Treasures Of The Desert kézkrém, így pont jókor jött. Én 699 ft-ért rendeltem, és ti pedig 749 ft-ért tudjátok ezt megtenni, az augusztusi kampány ideje alatt.


Az utolsó dolgok szettben érkeztek hozzám, mégpedig úgy, hogy teljesítettem, az egyéni célkitűzésemet, és így enyém lehetett brutál kedvező áron a két termék. Az első mint látjátok a Today vonal Tomorrow parfümjének a permete valamint a SuperShock Vivid folyékony szemhéjfesték amit én Soft Bronze árnyalatban rendeltem.

Ti mit rendeltetek ebben a kampányban?
Van valami ezek közül ami nálatok is rendelésre kerül?

Puszi:)

4 megjegyzés:

  1. Ó, hogy én mennyire imádom a Senses tusfürdőket, bevásároltam belőlük én is most:)
    Én még ezt a korrektorstiftet is megrendeltem lila árnyalatban, remélem hogy nem pénzkidobás volt :S szeretek így kísérletezni:D
    https://avononline.avon.hu/termek/28430/ideal-flawless-cc-korrektorstift?cb=-1369856383

    VálaszTörlés
  2. Ezekre a korrektorstifteket én is néztem, de egyszer már megjártam az ilyen termékekkel. Örülnék ha megírnád, hogy szuperáltak nálad :)

    VálaszTörlés
  3. a Tuscany tusfürdő és a levendulás kézkrém kell! :D :D

    VálaszTörlés
  4. Ahh mindkettő fantasztikus a tusfürdő elsőre szerelem lett! :)

    VálaszTörlés