2016. július 11., hétfő

Óriási giga-mega haul 1. rész DM, Aldi, Ebay

Sziasztok!


Most két részben fogom Nektek megmutatni a szerzeményeimet úgy döntöttem, mert egybe nem szeretném belesűríteni, lesz egy vegyes zsákmányolás, és lesz csak egy Tesco-s, mert nagyon sok mindent vásároltam a Tesco-ban, így gondoltam azt külön bejegyzésben hozom Nektek. Az elmúlt 3 hétben nagyon jó akciókba kiárusításokba futottam bele, többek között ezért is vettem pár termékből többet, de ez inkább a 2. részre lesz jellemzőbb az hiszem :)


A Dm-ben vásároltam pár napja, tisztítószerért indultam, de természetesen más is belekerült a kosaramba, és gondoltam az érdekesebb dolgokat megmutatom Nektek. 

Három tusfürdőt vásároltam a DM-ben, őszintén szólva nagyon elkapott most a tusfürdő láz, elég sokat beszereztem mostanság, az Avon-os bejegyzésben is láthattatok párat, illetve még ezeken  kívül is vettem kettőt.


Az Original Source tusfürdői között nézegettem, és választottam is kettőt mert olyan akció volt, hogy ha kettőt vagy többet vásárolok, akkor 349 ft/db és gondoltam miért ne, hiszen nyáron úgy is rengeteg tusfürdőt használok el, még nem próbáltam ezeket, de egészen jókat olvastam róluk, az illatuk pedig nagyon-nagyon jó, vegán termékek, és nagyon kíváncsi vagyok ár rájuk :) Mint láthatjátok egy Mangósat és egy Vanilia és málna illatú, tervezek róluk egy bejegyzést, és ott remélhetőleg már nem csak az illatáról fogok tudni beszélni :)


Beszerezem még egy Balea After Sun tusfürdőt, már egyet elhasználtam belőle, és nagyon tetszett, így gondoltam a 249 ft-os árért biztosan hozok még egyet, így ez is hazajött velem.


Még mindig akciósak 469 ft-ért szerezhetőek be az Aussie márka ápoló spray-i, és már vettem egyet pár hete, és gondoltam hogy beszerzek egy másik fajtát is, ez egy hajmegemelő spray, és tengeri hínár kivonatot tartalmaz, azt hiszem ennyi pénzért simán megéri.

Vettem még egy szokásos Balea hajlakkot, nem kísérletezgetek most azt vettem, ami bevált, és azt hiszem ez is akciós volt 499 ft-ba került. 


Egy Taft Carbon Force is landolt, a rövid hajam megmentője hajmosás után :) 799 ft-ba került azt hiszem, és nálam ez vált be a legjobban :)

Aztán vettem pár nem túl extra dolgot is de Nekem tetszenek, gondoltam megmutatom ezeket is. 


Szerintem tök jó pofa csomagolása van ennek a Soft & Sicher 4 rétegű papírzsebkendő, amit én inkább kozmetikai kendőként használok,  299 ft-ba került.


Egy tejes-mézes folyékony szappan utántöltőt választottam még, ez a kedvencem az összes illat közül, és a fél literes kiszerelés 269 ft-ba került, és szokásos Balea minőség, nagyon szeretem. 


Egy kis jegyzetfüzetet választottam, amiben az a legjobb, hogy előre nagyon szépen belehet csúsztatni egy fotót, így nagyon egyedi lehet, ez 299 ft-ba került. 

Egy háztartási dolgot azért mégis megmutatok Nektek.


Nagyon szeretem ezeket a nedvesített fertőtlenítőkendőket, és most két csomag az az 2x50 db kendő és egy doboz került 1.199 ft-ba. Több illatban is kapható, én most egy tavaszi virágos verziót választottam. 

Az Aldiban is vásároltam két szokásos dolgot. 


Az egyik egy csomag MyLove parfümmentes babaápoló kendőt ez az Aloe Verás változat a múltkor a másik sima változatot választottam, most gondoltam kipróbálom ezt 80 db van benne, és 455 ft-ba kerül, vastag, elég nedves, és nem szárítja a bőrömet. 
Valamint a szokásos vattakorongokat is megvettem amiben 140 db van, és 299 ft-ért vásárolható meg. 

Ebayről két dolog érkezett meg, pedig adtam le mostanság pár megrendelést. 



A fülbevaló nagyon megtetszett, egyetlen kifogásom vele, hogy nagyobb mint aminek tűnt, az alatta lévő fehér zsák, pedig a nyaraláshoz lesz nagyon jó szennyesnek, vagy cipőnek még nem tudom, a fülbevaló 250 ft-ba a zsák pedig 220 ft-ba került. 




Remélem tetszett Nektek ez a rész, és várjátok a következőt, hamarosan hozom azt is, azt hiszem a DM-ben lévő akciók a héten még biztosan tartanak, az Aldi-s termékek mindig ennyibe kerülnek, az ebay-es dolgok linkjéért pedig írjatok, és akkor előkeresem őket, ha érdekel Benneteket! :)




Puszi Nektek! :)


4 megjegyzés:

  1. Azt a málnás-vaníliás tusit én is megvettem, isteni illata van flakonon keresztül, már alig várom, hogy használjam :)

    VálaszTörlés
  2. Az Original Source tusfürdői közül én most a mentás teafás illatra vagyok rákattanva! Nyárra egy abszolút alap darab, vagy legalább is kéne legyen. :D Persze ha lement a nagy meleg, vagy elegem lett a mentából akkor a többi illatot is kipróbálom majd. :D

    VálaszTörlés
  3. Az OS tusit én is nem rég szereztem be , pont a málnásat és imádom:)A Balea AS tusit nemrég használtam el , olyan vegyes érzéseim vannak vele , az illatát imádom , de valahogy a végére már meguntam , így a vízbe öntöttem , óriási habot alkotott a vízbe.:)

    VálaszTörlés
  4. Lányok! Tegnap elkezdtem használni, és valami fantasztikus a málnás változat ahhw... biztosan kipróbálom a többi illatot is :)

    VálaszTörlés